Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Μετρ της απάτης 28χρονος Βούλγαρος στο Νέο Κόσμο, απέσπασε 30.000 ευρώ

Έναν 28χρονο Βούλγαρο, ο οποίος είχε εξαπατήσει τέσσερις κατοίκους του Νέου Κόσμου καταφέρνοντας να αποσπάσει συνολικά περίπου 30.000 ευρώ, συνέλαβαν άνδρες της Ασφάλειας.
Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία 45χρονη γυναίκα, ο 28χρονος την προσέγγισε προσποιούμενος ότι είναι αστυνομικός με υψηλές διασυνδέσεις και της είπε: «Η αδερφή σου έχει σκοτώσει με το αυτοκίνητο έναν 16χρονο Σύριο μετανάστη. Δώσε μου 4.500 ευρώ και θα κανονίσω εγώ προκειμένου να καλύψω την υπόθεση και να μην έχει μπλεξίματα με την Αστυνομία». Στη συνέχεια, της είπε να βάλει τα χρήματα σε μία σακούλα σούπερ μάρκετ και να τα αφήσει σε προκαθορισμένο σημείο στο Κουκάκι, κάτω από έναν κάδο απορριμμάτων. Η γυναίκα κατάλαβε την απάτη, ειδοποίησε την Αστυνομία και έτσι ο 28χρονος «αστυνομικός» συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη την ώρα που παραλάμβανε τα χρήματα.
Όπως διαπιστώθηκε από τη μετέπειτα έρευνα, το ίδιο άτομο είχε καταφέρει να αποσπάσει με την ίδια απάτη τον περασμένο Μάρτιο 5.000 ευρώ και 5.000 λίρες από κάτοικο του Νέου Κόσμου, ενώ εξιχνιάστηκαν και ακόμα δύο ανάλογες υποθέσεις (μία στις αρχές Μαΐου όταν απέσπασε από γυναίκα 5.000 ευρώ και μία στα τέλη Μαΐου όταν απέσπασε από άνδρα 15.000 ευρώ). Σε βάρος του 28χρονο σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα