Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Μαραθόπολη: «Θερίζουν» οι φόλες στον τουριστικό προορισμό της Τριφυλίας…


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει ξανά στη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων, τις τελευταίες εβδομάδες και μέρες, η εγκληματική δράση με φόλες, με συνέπεια προχθές στην τουριστική Τοπική Κοινότητα Μαραθόπολης να δηλητηριαστούν δύο σκυλιά, ένα αδέσποτο και ένα δεσποζόμενο. 
«Στο σημείο που έριξαν τη φόλα έπαιζαν μικρά παιδιά!», αναφέρει το gargalianoionline, σημειώνοντας ακόμη: «Δύο ακόμα νεκρά σκυλιά είναι ο τραγικός απολογισμός της εγκληματικής δράσης με φόλες στη Μαραθόπολη. Τα άτυχα ζώα (ένα αδέσποτο και ένα οικόσιτο) δηλητηριάστηκαν από φόλα που ασυνείδητοι έριξαν από κινούμενο αυτοκίνητο, σύμφωνα με μαρτυρίες, το απόγευμα της Δευτέρας στη Μαραθόπολη. Η φόλα ήταν μέσα σε σακούλα, η οποία περιείχε και κρέας, κάτι το οποίο άμεσα τράβηξε τα βλέμματα των δύο ζώων, τα οποία έσπευσαν να γευτούν τους “μεζέδες”, ωστόσο έμελλε να είναι το τελευταίο τους γεύμα. Μάλιστα, τη στιγμή που πέταξαν τη φόλα στο συγκεκριμένο σημείο έπαιζαν μικρά παιδιά! Όλοι φοβούνται για το επόμενο κρούσμα και θύμα, καθώς κάθε μέρα που περνά μεγαλώνει ο μακρύς κατάλογος των ζώων, αδέσποτων αλλά και οικόσιτων – δεσποζόμενων, που έχουν θανατωθεί από φόλες». 
Το πρόβλημα είναι πολύ έντονο και οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν, επειδή πάντα υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να έρθει σε επαφή με τα δηλητήρια κάποιο παιδάκι που παίζει. Ενδεχόμενο που, ιδίως στη Μαραθόπολη, κάνει τους κατοίκους να βρίσκονται σε απόγνωση, ενώ οι φιλόζωοι και όσοι έχουν οικόσιτα σκυλιά νυχθημερόν φοβούνται για το επόμενο κρούσμα και θύμα. 
Αυτή, δε, η εγκληματική δράση με φόλες είναι και ό,τι χειρότερο για την περιοχή, καθώς αποτελεί πλήγμα στον τουριστικό τομέα και την κίνηση, προκαλώντας αποτροπιασμό σε μόνιμους κατοίκους, αλλά και επισκέπτες από ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό. 
πηγη: το θαρροσ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα