Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Μεσσηνία: Αναστάτωση από πολύωρη εξαφάνιση 77χρονης στη Μερόπη

Μια 77χρονη από τη Μερόπη έψαχναν αστυνομικοί, πυροσβέστες και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης από χθες το πρωί, μέχρι που εμφανίστηκε μόνη της και καλά στην υγεία της, το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Η ηλικιωμένη έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, και όταν γύρω στις 7 το πρωί ο ηλικιωμένος σύζυγός της γύρισε από το καφενείο στο σπίτι τους και δεν την βρήκε, αναστατώθηκε. Αμέσως ανησύχησαν και οι υπόλοιποι συγγενείς, και τα παιδιά της πήραν τηλέφωνο στο Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας όπου κατήγγειλαν την εξαφάνισή της.
Οι αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως, και εκτός από ένστολους του Τμήματος από το Μελιγαλά, ξεκίνησαν αναζητήσεις και άνδρες της ΟΠΚΕ. Στις έρευνες συνέβαλαν και δύο

οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά με 5 πυροσβέστες. Οσο όμως περνούσαν οι ώρες και η ηλικιωμένη δεν βρισκόταν πουθενά, κλήθηκε και ομάδα εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο από την Πάτρα, που επειδή δεν προλάβαινε χθες να έρθει έγκαιρα θα ξεκινούσε τις έρευνες σήμερα με το πρώτο φως.
Οπως μάθαμε, οι δυνάμεις που κλήθηκαν στην περιοχή ερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε πιθανό σημείο όπου θα μπορούσε να είχε πάει η ηλικιωμένη, καθ’ υπόδειξιν των συγγενών της. Ετσι, οι έρευνες γίνονταν σε μια ακτίνα που ξεκινούσε από τη Μερόπη και έφτανε μέχρι τα Καλύβια και την Αλλαγή. Τελικά, η 77χρονη επέστρεψε μόνη της στο σπίτι της στις 5.30 χθες το απόγευμα, και μάλιστα -όπως αναφέρουν πληροφορίες μας- ήταν πολύ καλά στην υγεία της και δεν έδειχνε καθόλου ταλαιπωρημένη.   Ν.Κ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα