Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Εικόνες-σοκ: Πα-τέρας χρησιμοποιεί το μωρό του ως μπαστούνι για να δείρει τη φίλη του [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
Κατηγορίες για βιαιοπραγία και κακοποίηση ανηλίκου αντιμετωπίζει ένας πατέρας στην Καλιφόρνια, που χρησιμοποίησε τον ηλικίας 18 μηνών γιο του ως μπαστούνι του γκολφ για να δείρει τη φίλη του!
Τις απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός γειτονικού σπιτιού στο Ρίβερσαϊντ. Ο 27χρνος Τεκόακ Ντάνι Λιμ λογόφερε άγρια με τη φίλη και όπως φαίνεται στο βίντεο άρπαξε το παιδί του κι άρχισε να το κουνά πέρα δώθε με πρόθεση να χτυπήσει τη γυναίκα, προτού το πετάξει στο έδαφος.
Προσοχή! Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές!
«Ήταν τρομακτικό να το βλέπεις», δήλωσε η Κρίστι Όγκντεν που παρακολούθησε τη σκηνή μαζί με τον άντρα της από το σπίτι τους. «Ειδικά από τη στιγμή που δεν ξέραμε τι συμβαίνει. Δεν προλαβαίναμε να κάνουμε τίποτε».

Η γυναίκα ανήρτησε το υλικό που κατέγραψε η κάμερά της στο λογαριασμό της στο Facebook κι έτσι έπεσε στην αντίληψη ενός ντόπιου αστυνομικού. Ο τελευταίος πήγε στη γειτονιά αναζητώντας τον ύποπτο και τον συνέλαβε.
Ο Λιμ οδήγησε το όργανο της τάξης στο σπίτι του και του έδειξε το γιο του, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και εκδορές.
Την επιμέλεια του παιδιού έχει αναλάβει τώρα η μητέρα του.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα