Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Μήνυμα του συνδυασμού ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ



ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ


                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Στις δημοκρατίες οι ιδέες διακινούνται ελεύθερα. Το ίδιο και τα σήματα – σύμβολα τα οποία είναι συμπυκνωμένες ιδέες σε απεικόνιση. Οπότε, στις δημοκρατίες δε χωρά απαγόρευση ιδεών και συμβόλων εκτός εκείνων των ιδεών και συμβόλων που επιβάλλουν την απαγόρευση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. 
   Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, δε θα έχουν σήμα στο ψηφοδέλτιό τους για τις κοινοτικές εκλογές στην πόλη των Φιλιατρών στις 26 Μάη 2019. Αυτό αποφασίστηκε στη δημόσια συνεδρίαση του πολυμελούς πρωτοδικείου στις 11 Μαΐου, ερήμην μας.

   Πειθαρχούμε. Καταθέσαμε ψηφοδέλτιο χωρίς σήμα – σύμβολο. Είμαστε προσηλωμένοι στον αγώνα μας. Για μια πόλη που θ΄ ανήκει στους πολλούς και όχι στους λίγους. Για μια διοικητική πρακτική στηριζόμενη στη διαφάνεια – συνεχή ενημέρωση των πολιτών και με σεβασμό στον πολίτη.
   Με σεβασμό στα κοινωνικά αγαθά, στους υδάτινους πόρους και στο περιβάλλον. Ενάντια κι απέναντι από κάθε μορφή τοποσωβινισμού. Πέρα από ανταγωνισμούς με τις όμορες πόλεις.
   Αγωνιζόμαστε: ενάντια στον Καλλικρατικό θεσμό που όχι μόνο δε λειτουργεί, αλλά ερημοποιεί χωριά – κωμοπόλεις – πόλεις. Ερημοποίησε τα Φιλιατρά μας. Την πιο παραγωγική πόλη της Μεσσηνίας και μια από τις παραγωγικότερες της πατρίδας μας.
   Παλεύουμε σταθερά και με τόλμη προσηλωμένοι στον αγώνα μας για την επαναφορά του αυτοδιοίκητου: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. Είναι ζήτημα δημοκρατίας.
   Το σήμα του συνδυασμού ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ όπως είχε επίσημα κατατεθεί στο πρωτοδικείο Κυπαρισσίας στις 5/5/2019 ήταν αυτό που γνωρίζετε όλοι. Το πρώην δημαρχιακό συγκρότημα, έχοντας στη μέση το ρολόι, δύο τρίποδες σε κύκλο, αριστερά υπάρχει η ονομασία: ΔΗΜΟΣ ΕΡΑΝΗΣ και δεξιά η ονομασία: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.
   Συντοπίτες και συντοπίτισσες, στις τοπικές εκλογές ψηφίζουμε ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, μια ξεκάθαρη πρόταση ενάντια στην παρακμή και υποβάθμιση της πόλης μας.
Ψηφίζουμε ενάντια στην ατομοκρατία.

Φιλιατρά, 20 Μάη 2019.     

                                                                    ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
                                                                 Συνδυασμός για το Συμβούλιο
                                                               Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα