Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ

1. Στο Κυριακάτικο Παζάρι Κοπανακίου
Το Κυριακάτικο Παζάρι Κοπανακίου επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας "Ανοιχτοί Ορίζοντες".
2. Στις επετειακές εκδηλώσεις για τον Αναστάση Γυφτάκη στο Ραυτόπουλο
Την Κυριακή ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας "Ανοιχτοί Ορίζοντες" συμμετείχαν στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος των Απανταχού Ραυτοπουλαίων με την ευκαιρία της 194ης επετείου της λεγόμενης «Μάχης στο Μανιάκι» τιμώντας το συγχωριανό τους, ήρωα οπλαρχηγό, Αναστάση Γυφτάκη, που έπεσε μαχόμενος στο πλευρό του Παπαφλέσσα στα Ταμπούρια Φλεσσιάδας. Η εκδήλωση διεξήχθη μπροστά στο άγαλμα του Αναστάση Γυφτάκη στο Ραυτόπουλο, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του χωριού και δίπλα από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και από το παλιό

Δημοτικό Σχολείο όπου στεγάζεται το Κοινοτικό Γραφείο. Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο και μίλησε ο απόγονος του ήρωα, Αναστάσιος Γυφτάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ραυτοπουλαίων. Μετά την εκδήλωση προσφέρθηκε σε όλους κέρασμα φιλοξενίας στην όαση με τα τρεχούμενα νερά και τα ψηλά πλατάνια, στα «Κανάλια» του χωριού! Εκεί συζήτησαν με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Δ.Ε. Τριπύλης και αδέρφια ετεροδημότες για τα προβλήματα, τις ανάγκες, τις προτεραιότητες και την προοπτική της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα