Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

«Χτύπησαν» αυτοκίνητο γιατρού στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν γιατρό του Νοσοκομείου Καλαμάτας όταν το πρωί της Κυριακής, μετά από εφημερία, πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του από το φυλασσόμενο πάρκινγκ των ιατρών, εντός του νοσοκομείου.
Κάποιοι προσπάθησαν να διαρρήξουν την πόρτα του συνοδηγού και κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το φινιστρίνι του παραθύρου, να βάλουν τα χέρια τους μέσα και να κλέψουν από το ντουλαπάκι όλα τα έγγραφα του αυτοκινήτου κι ένα πορτοφόλι. Δεν πτοήθηκαν ούτε από το συναγερμό που χτυπούσε, αφού φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν το ότι έβρεχε και κανένας δεν θα έβγαινε να δει.
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα αυτοκίνητο εντός ή εκτός νοσοκομείου γίνεται στόχος κλεφτών - αλλά επιπλέον, όπως ανακάλυψε ο παθών όταν κάλεσε την Αστυνομία για τα... τυπικά, τις τελευταίες 20 ημέρες οι κάμερες ασφαλείας στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου έχουν καθαρά διακοσμητικό χαρακτήρα, αφού έχει χαλάσει το καταγραφικό

σύστημα.
Εν τω μεταξύ, η ζημιά στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο φτάνει τα 1.800 ευρώ, γιατί θα χρειαστεί εργασίες από φανοποιό για να διορθωθούν οι γρατζουνιές από το κατσαβίδι και να αποκατασταθεί η πόρτα απ' όπου κατάφεραν κι έβγαλαν το λάστιχο, ενώ έγδαραν και το παρμπρίζ.
Πάντως, θα πρέπει να προβληματίσει η συχνότητα με την οποία σπάνε αυτοκίνητα στα πάρκινγκ του νοσοκομείου, ακόμα και μέσα στον φυλασσόμενο χώρο, όπου θυμίζουμε ότι δραστηριοποιείται υπηρεσία security. Γιατροί μετά από εφημερίες έχουν βρει περισσότερες από μία φορές σπασμένα τα τζάμια των αυτοκινήτων τους από κλέφτες, κι αυτό, μέσα στο φυλασσόμενο πάρκινγκ. Επίσης οι επισκέπτες τα αφήνουν στα εξωτερικά πάρκινγκ και οι διαρρήκτες τα σπάνε ακόμα και μέρα, για να κλέψουν.  eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα