Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κινέττα, κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές, μεγάλες καταστροφές (pics & vid)

Το πέρασμα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης», «έπνιξε» την Κινέτα, προκαλώντας βιβλική καταστροφή, ενώ κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές.
Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας οι δρόμοι «άνοιξαν», αυτοκίνητα παρασύρθηκαν μέσα στις λάσπες και σταμάτησαν πάνω σε δέντρα, ενώ αρκετά σπίτια πλημμύρισαν από τα ορμητικά λασπόνερα και ηλικιωμένοι εγκλώβίστηκαν.
Η Πυροσβεστική δέχθηκε στην διάρκεια της νύχτας δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς ανθρώπων λόγω της κακοκαιρίας κυρίως στην Κινέττα, αλλά και από τριγύρω περιοχές.



Μεγάλες καταστροφές σε υποδομές, οικίες, επιχειρήσεις και περιουσίες της Κινέττας προκλήθηκαν τη νύχτα από τους χείμαρρους που ξεχείλισαν, εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ενημέρωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.



Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη έχουν μεταβεί στην περιοχή δύο συνεργεία της Περιφέρειας για την καταγραφή των ζημιών στις επιχειρήσεις.

Περισσότερα από 20 βαρέων τύπου μηχανήματα μαζί με αυτά του δήμου Μεγαρέων επιχειρούν για την αποκατάσταση των υποδομών και τυχόν απεγκλωβισμούς.



Ενδεικτικό της δύσκολης νύχτας που πέρασε η Κινέτα είναι και οι δηλώσεις που έκανε στον ΣΚΑΪ ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς. «Στην Κινέτα κινδύνευσαν ζωές», σημείωσε, την ώρα που στο σημείο έφτασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Αναφέρεται επίσης ότι λόγω των έντονων βροχοπτώσεων υπερχείλισε και το ρέμα Πίκκα, με αποτέλεσμα να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου.
dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα