Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Έλληνες και όχι Γάλλοι οι νεκροί στο Αντίρριο (φωτο)

Δύο Έλληνες, ηλικίας 57 και 59 ετών και όχι Γάλλοι, όπως είχε αρχικά ειπωθεί, είναι τα δύο θύματα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης».
Την πληροφορία που μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης της Αχαϊας, επιβεβαίωσε στο ptotothema.gr ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
Όπως μεταδίδει το thebest.gr πρόκειται για άνδρες γεννηθέντες το 1960 και το 1962 και κατοικούν στον Πειραιά.
Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανέλκυσης του ιστιοφόρου στο Αντίρριο. Σε αυτό επέβαιναν δύο άνδρες οι οποίοι είναι νεκροί. Το ιστιοφόρο χτυπήθηκε χθες από την κακοκαιρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες το μοιραίο ιστιοφόρο αρχικά εθεάθη στην θαλάσσια περιοχή της Μακύνειας. Ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ανέφερε πως το είδε μέσα στη θαλασσοταραχή να παλεύει με τα κύματα, κάτι που προκάλεσε απορία,

δεδομένων των προειδοποιήσεων που υπήρχαν και για την πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου.
Δύτες έπεσαν στη θάλασσα για να δέσουν με ιμάντες το σκάφος. Η διαδικασία είναι δύσκολη ωστόσο ο καιρός έχει βελτιωθεί και επιτρέπει τις εργασίες. Οι πρώτες πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν πως το σκάφος φέρει σημαία Γαλλίας, εξού και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο ότι τα θύματα ήταν Γάλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα