Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Εμποροπανήγυρη σε Κυπαρισσία και Αγρίλη αποφάσισε ο Δήμος Τριφυλίας


Την πραγματοποίηση των εμποροπανηγύρεων τόσο στην Κυπαρισσία το Σεπτέμβριο, όσο και στον Αγρίλη τον Δεκαπενταύγουστο αποφάσισε χθες η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας. Στη συνέχεια η Οικονομική Επιτροπή όρισε και τις τιμές τους, που παραμένουν σταθερές σε σχέση με πέρυσι.
Σε ό,τι αφορά την εμποροπανήγυρη στον Αγρίλη, θα μεταφερθεί στο χώρο του πάρκου και θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ οι τιμές παραμένουν σταθερές στα 10 ευρώ ανά τρέχον μέτρο συν ΦΠΑ με ελάχιστο για κάθε έμπορο τα 2 μέτρα.Η εμποροπανήγυρη της Κυπαρισσίας θα γίνει στον ίδιο χώρο, με τη λήψη επίσης όλων των απαραίτητων μέτρων που ορίζονται στις υπουργικές αποφάσεις. Ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Τσαφαράς πρότεινε αν είναι δυνατό ο δήμος να πάρει και επιπλέον μέτρα, όπως οι παράγκες να είναι από τη μια πλευρά του δρόμου, η κίνηση του κόσμου να είναι προς μια κατεύθυνση και να μην βρίσκονται παράγκες αντικριστά στα πεζοδρόμια. Οπως τονίστηκε, όλα αυτά θα εξεταστούν. Οι τιμές και εδώ θα παραμείνουν σταθερές, οι οποίες είναι κυμαινόμενες ανάλογα την οδό.
Ωστόσο στην Οικονομική Επιτροπή τη διαφωνία του για τη διεξαγωγή των πανηγυριών λόγω των μέτρων για τον Covid-19 εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μερκούρης.
eleftheriaonline, Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα