Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Ου παντός «παρκάρειν» ες Χώραν Μεσσηνίας...

Η μόνη κωμόπολη που προφανώς δε θέλει τουρισμό, ούτε καν εσωτερικό από ότι φαίνεται είναι η Χώρα. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την επιλεκτικότητα στον καταλογισμό προστίμων παράνομης στάθμευσης μόνο στα αυτοκίνητα που δεν ανήκουν στους κατοίκους της. Έκανα το λάθος να την επισκεφθώ, με φίλους για φαγητό στις 22.40 σήμερα το βράδυ. Το παρκάρισμα στο κέντρο είναι εξαιρετικά προβληματικό και για κάποιον που δεν ξέρει την πόλη και τα στενάκια της, ακόμα πιο δύσκολο. Πάρκαρα όπου και άλλοι πολλοί. Σε στενό δρομάκι είναι αλήθεια αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Φρόντισα μάλιστα να αφήσω και χαρτί με το τηλέφωνο μου στην απίθανη περίπτωση -λόγω της ώρας - να εμποδίζω. Ίσως αυτό να ήταν το λάθος .. Οι Χωραϊτες από ότι φαίνεται δεν αφήνουν χαρτάκια.

Η κλήση που βρήκα των 20 € αφορούσε στάθμευση που το υπόλοιπο τμήμα δεν αρκούσε για την κυκλοφορία των άλλων οχημάτων. Το δικό μου μόνο παραβίαζε τον ΚΟΚ. Το μπροστά μου ΟΧΙ. ( Αριθμός κυκλοφ. στην διάθεση παντός υπευθύνου ) Ούτε όλα τα απέναντι που ήταν παρακαρισμένα στη σειρά σε οδό που απαγορεύεται η στάση και η

στάθμευση .. Δεν με προβλημάτισε ειλικρινά το πρόστιμο.. το ύψος του είναι τέτοιο που δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να κοινοποιήσω το γεγονός. Η διαφορετική μεταχείριση με εξόργισε. Μια φιλική παρατήρηση στους Χωραιτες που ίσως αισθάνονται κολακευμένοι από αυτή την προνομία.. Τελικά εις βάρος σας είναι φίλοι, γιατί εμείς τα «κορόιδα» που την πληρώνουμε, ενώ ήρθαμε να αφήσουμε τα λεφτά μας στην τοπική αγορά, απλά δεν θα ξανάρθουμε..

2 σχόλια:

  1. Φίλε όλα καλά! Αλλά πια αστυνομία έγραψε μόνο εσένα, αφού ΔΕΝ υπάρχει αστυνομία στη χώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....και που να δεις τι γινεται σε ωρα...αιχμης!!!...Ρωτα τους οδηγους των Κ.Τ.Ε.Λ...να σου πουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα