Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Θέλει να γίνει ...αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ και η Χριστοφιλοπούλου


Θέλει να γίνει ...αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ και η Χριστοφιλοπούλου που (ως φοιτήτρια) ήταν στέλεχος της γαλάζιας ΔΑΠ στο Λονδίνο!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.
Δεν ήταν καθόλου τυχαία η εμφάνιση της Εύης Χριστοφιλοπούλου η οποία δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί και να συνεργαστεί με τη ΝΔ στο πλαίσιο ενός "νέου ευρωπαϊκού κόμματος", έστω και αν μετά υποχρεώθηκε να τα μαζέψει. 
Οι δηλώσεις της έρχονται ύστερα από τη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Παρασκευής σε γραφείο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 12 στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συμφώνησαν να δημιουργήσουν νέα τάση υπό τον τίτλο "Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατική Κίνηση". Στη συγκέντρωση βρέθηκαν, ανάμεσα στους 12, οι βουλευτές Εύη Χριστοφιλοπούλου, Γιάννης Μανιάτης, Οδυσέας Κωνσταντινόπουλος, Τάκης Ρήγας και Σιμεών Κεδίκογλου. Ήταν επίσης στελέχη όπως οι Χρήστος Πρωτόπαπας, Πάνος Μπεγκίτης, Αθηνά Δρέττα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ρόλο επικεφαλής της τάσης διεκδικεί η ίδια η Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία εκδηλώνει και ηγετικές φιλοδοξίες, πιστεύει δηλαδή ότι μπορεί να γίνει αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ.
Όσο για τις απόψεις της περί σύμπραξης με τη ΝΔ, οι γνωρίζοντες δεν αιφνιδιάστηκαν καθώς θυμήθηκαν ότι η κ. Χριστοφιλοπούλου ήταν, ως φοιτήτρια, μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (φοιτητική παράταξη της ΝΔ) στο Λονδίνο. Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε στη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα