Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Σεντόνια και κουβέρτες προσέφεραν στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας οι ξενοδόχοι της Τριφυλίας!


Του Ηλία Γιαννόπουλου 
Σε μια συμβολική αλλά και ουσιαστική πράξη στήριξης και ενίσχυσης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας προχώρησε χθες η Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, προσφέροντας για την κάλυψη αναγκών του είδη ιματισμού, περισσότερα από 200 σεντόνια, μαξιλαροθήκες και κουβερλί!
Χθες το μεσημέρι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Αγγελόπουλος, με την απελθούσα πρόεδρο και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Γεωργία Χριστοδούλου και τον ταμία Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, παρέδωσαν στην αποθήκη του νοσοκομείου τα είδη ιματισμού και συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή διοικητή Πάνο Μπόζο, με τον οποίο συζήτησαν για το νοσοκομείο, τις ελλείψεις που έχει και τις ανάγκες που χρήζουν άμεσης κάλυψης, δηλώνοντάς του την αμέριστη στήριξή τους.

Σε δηλώσεις της, η κα Χριστοδούλου επισήμανε μεταξύ άλλων: «Σήμερα (σ.σ. χθες) είμαστε εδώ, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ύστερα από την πρωτοβουλία και την ευαισθησία του κυρίου διοικητή να μας ενθαρρύνει να πραγματοποιήσουμε αυτή μας την προσφορά. Πρόκειται για ιματισμό, για είδη πρώτης ανάγκης, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κουβερλί. Όλοι μας είχαμε δείξει, αμέσως, προθυμία. Γνωρίζετε, επίσης, ότι αυτή μας η πρωτοβουλία έχει να κάνει και με την ισχυρή μας αντίσταση, για την αυτοτέλεια του νοσοκομείου. Είναι άρρηκτα δεμένη η ύπαρξη του νοσοκομείου με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε και στο μέλλον αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια! Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας και τον καθέναν ξεχωριστά, όπως και τον κύριο διοικητή που μας δέχτηκε σήμερα».
Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Αγγελόπουλος, τόνισε ότι «οι ξενοδόχοι θα σταθούν, όπως είπαμε και στον κύριο διοικητή, δίπλα. Σε ό,τι άλλο ζητήσει θα είμαστε κοντά του! Θέλω να πω ότι ένα μέρος από τα σεντόνια έδωσε η εταιρεία “Στήριξη - Πετρόπουλος”, ενώ ευχαριστώ όλα τα μέλη που βοηθήσανε.
Για το Νοσοκομείο θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα. Ας πούμε, στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων η Δ.Ε. μαζεύει χρήματα και παίρνουν βαμβάκι και ιώδια».
Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Πάνος Μπόζος, παρατήρησε: «Η ύπαρξη και η λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας βασίζεται και στηρίζεται στην τοπική κοινωνία! Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας έχει λόγο ύπαρξης όσο το αγαπούν και το αγκαλιάζουν οι πολίτες, οι απλοί πολίτες, οι οργανωμένοι σύλλογοι, τα σωματεία.
Θέλω, δε, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο των ξενοδόχων Τριφυλίας για την αμέριστη συμπαράσταση που δείχνουν. Να ξέρουν ότι η προσφορά τους πιάνει τόπο και πιστεύω ότι το παράδειγμά τους θα ακολουθήσουν κι άλλοι»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα