Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Μέργος: Εγινα στόχος λαϊκιστών, δεν παίρνω τρεις μισθούς

ΑΦΟΥ  Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ.....
Μέργος: Εγινα στόχος λαϊκιστών, δεν παίρνω τρεις μισθούς
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Μέργος, ο οποίος ξεσήκωσε το πανελλήνιο ζητώντας μείωση του κατώτατου μισθού, απάντησε στον Δημήτρη Παπαδημούλη και ξεκαθάρισε ότι δεν παίρνει τρεις μισθούς, όπως ισχυρίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Για δεύτερη συνεχή ημέρα γίνομαι στόχος λαϊκίστικων και παραπλανητικών επιθέσεων. Σήμερα, κάποιοι, και συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης «ανακάλυψε» ότι εισπράττω τρεις μισθούς, χρήζοντάς με έτσι με πολυθεσίτη.
Για την ενημέρωσή του, αλλά και όποιου ενδιαφερόμενου, από τις 17 Ιουλίου που ορίστηκα Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομικών, δεν λαμβάνω το μισθό μου από το Πανεπιστήμιο, αφού υπάρχει αναστολή των καθηγητικών μου καθηκόντων.
Η μοναδική αμοιβή μου από τον Ιούλιο του 2012 είναι ο μισθός του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και η αποζημίωση ως ο εκπρόσωπος του Υπουργείου στο γενικό συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όπως ο νόμος ορίζει, και όπως άλλωστε και ο προκάτοχός μου Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου ελάμβανε» δήλωσε ο κ. Μέργος.

2 σχόλια:

  1. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών αμείβεται με 3.540 ευρώ ΜΟΝΟ το μήνα για τη θέση του στο υπουργείο Οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης λαμβάνει μισθό για τη συμμετοχή του στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, τα οποία ξεπερνούν τα 2.500 ευρώ.
    Επιπλέον τον περιμένει η έδρα του καθηγητή.....
    Βέβαια άμα είναι ικανός ίσως θα έπρεπε να τα παίρνει όλα αυτά,αλλά όταν ισχυρίζεται ότι είναι πολλά τα 586 ευρώ, τότε δικαιολογημένα αμφιβάλλουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα