Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Πάγκαλος: Αν βγει ο Τσίπρας με 70%, θα μπούμε σε ένα αεροπλάνο και θα φύγουμε το ίδιο βράδυ

Οι πιθανοί αποστάτες μπορεί να βρεθούν δαρμένοι και βρεγμένοι, προειδοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, ενώ δήλωσε πως να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ η χώρα θα διαλυθεί αλλά «το έχει ξανακάνει αυτό ο ελληνικός λαός. Εχει αυτοκτονήσει ξανά». Πρόσθεσε πως ο Αλέξης Τσίπρας γελειοποιείται.
Μιλώντας, όπως κάθε Τρίτη, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε: «Θα ήθελα να προειδοποιήσω τους υποψήφιους αποστάτες -εάν υπάρχουν- ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, διότι αλλάζουν στην πολιτική. Και αλλάζουν πολύ ραγδαία και μπορούν να βρεθούν ξαφνικά και δαρμένοι και βρεγμένοι». Πρόσθεσε «Μπορεί να βγει και ο κ. Τσίπρας με 70%, οπότε εκεί, όσοι μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα και είμαστε νέοι -διότι εγώ δεν είμαι και δεν μπορώ να το κάνω και θα μείνω εδώ να υπομείνω τη μοίρα μου- θα μπούμε στο αεροπλάνο και θα φύγουμε. Αλλιώς, θα υποστούμε τη μοίρα που συνοδεύει μια εκλογή του κ. Τσίπρα. Όσοι μπορούν να πάνε στο εξωτερικό, εγώ θα τους συμβούλευα να το κάνουν. Και αμέσως. Το βράδυ των εκλογών. Διότι θα διαλυθεί η χώρα. Το έχει ξανακάνει ο ελληνικός λαός αυτό. Έχει αυτοκτονήσει ξανά…».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υπήρξε ιδιαίτερα καταγγελτικός για τις επιλογές του Αντώνη Τσίπρα, λέγοντας «…γραμμή του κ. Τσίπρα ήταν ότι θα ανατρέψει την κυβέρνηση μέσα και έξω από τη Βουλή. Στη Βουλή έχει γίνει καταγέλαστος. Δεν επηρέασε τους συσχετισμούς και στην πρόταση μομφής που κατέθεσε, μάλωναν μεταξύ τους. Το δεύτερο που ναυάγησε, και έχει σημασία αυτό, είναι ότι καταρρέουν το ένα μετά το άλλο τα κοινωνικά μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία κατά το γνήσιο σοβιετικό σύστημα, αυτό της επανάστασης του 1917, είναι η δημιουργία παράλληλης εξουσίας, των σοβιέτ. Η κατάληψη των πανεπιστημίων ή των χώρων που είχε αυξημένη επιρροή, όπως η ΕΡΤ. Για διάφορους λόγους, αυτά απέτυχαν. Γελοιοποιείται και θα πρέπει να βρει κάτι άλλο τώρα. Γυρίζει και σ” αυτό το θέμα σε πολύ παραδοσιακές μεθόδους και αντιλήψεις. Όπως έκαναν τα κόμματα της Δεξιάς, προσπαθεί να λεηλατήσει το χώρο του Κέντρου που προσφέρεται προς λεηλασία, και ως δέλεαρ την επανεκλογή.»
arouraios

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα