Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Δύο οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Ρόδο. Νεκρή εντοπίστηκε η δασκάλα, αγνοείται ένας συνάδελφός της


Νεκρή εντοπίστηκε και μια δεύτερη γυναίκα στη Ρόδο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου
Ανείπωτη Τραγωδία στη Ρόδο, με την κακοκαιρία να στοιχίζει τη ζωή σε δύο γυναίκες. Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρή η εκπαιδευτικός που αγνοείτο από χθες το απόγευμα, όταν έπληξε το νησί η κακοκαιρία.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό ενός ακόμη αγνοούμενου συναδέλφου της.
Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Ιωάννης Γαϊτανίδης είπε στο Mega ότι οι δύο δάσκαλοι παρασύρθηκαν στον χείμαρρο της Κρεμαστής στην Ιαλυσό, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπαθε βλάβη και προσπάθησαν να φύγουν πεζή.
Μαζί τους ήταν ακόμη ένας δάσκαλος, ο οποίος κατάφερε να διασωθεί. Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 27 ετών, ξεβράστηκε στη θάλασσα της Κρεμαστής.Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Δωδεκανήσων Φώτης Χατζηδιάκος, έκανε λόγο για πρωτόγνωρο φαινόμενο στο νησί. Επειτα από αίτημα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και του δημάρχου της Ρόδου οι πληγείσες, από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών, περιοχές της Ρόδου, κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Εν τω μεταξύ, αργά το βράδυ της Παρασκευής μια γυναίκα 40 ετών ανασύρθηκε νεκρή, από άνδρες της Πυροσβεστικής από την κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή αφού υποχώρησαν τα νερά μετά την θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα του νησιού.

Στο νησί μεταβαίνει τις πρώτες πρωινές ώρες ομάδα της ΕΜΑΚ με ελικόπτερο Super Puma. Μαζί θα βρίσκεται και η γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Αιγαίου.
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η υπηρεσία της Πυροσβεστικής έχει δεχτεί 130 κλήσεις για παροχές βοηθείας και αντλήσεις υδάτων.

πηγή: rodosinfonews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα