Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.......

Άποροι Βουλευτες πράξη 2: Δεν βγαίνω! «Το Σαββατοκύριακο πήγα σε δυο γάμους και δυο κηδείες, ξέρετε πόσο μου στοίχισαν;»

ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÔÏÕ Ó×ÅÄÉÏÕ ÍÏÌÏÕ ÔÏÕ ÕÐ. ÁÍÁÐÔÕÎÇÓ ÃÉÁ ÔÁ ÕÐÅÑ×ÑÅÙÌÅÍÁ ÍÏÉÊÏÊÕÑÉÁ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)Στη γραμμή Τζαμτζή ο οποίος πριν από λίγες ημέρες δήλωνε ότι οι βουλευτές «ξεραίνουν το σκατό τους» κινείται όπως φαίνεται και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στο ραδιόφωνο του Alpha, είπε «ότι υπάρχουν βουλευτές που δεν έχουν να ζήσουν».

Ο κ. Καλαντζής, υπεραμυνόμενος της απόφασης που έλαβε το κοινοβούλιο και συγκεκριμένα οι βουλευτές της συγκυβέρνησης να παραμείνουν αμετάβλητες οι αποζημιώσεις των βουλευτών στα 5.705 ευρώ μεικτά, υποστήριξε ότι «δεν έχεις τις ίδιες υποχρεώσεις όταν δεν είσαι βουλευτής». Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα τον εαυτό του λέγοντας: «το Σαββατοκύριακο πήγα σε δυο γάμους και δυο κηδείες, ξέρετε πόσο μου στοίχισαν;»

Σε όποιον βουλευτή περισσεύουν τα χρήματα ας τα δώσει πίσω, δήλωσε, προσθέτοντας ότι αποδέχεται να γίνουν μειώσεις όσο και στους υπόλοιπους εργαζόμενους. Ερωτηθείς αν τάσσεται υπέρ της κατάργησης του αφορολόγητου ορίου των βουλευτών, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να γίνει μία ρύθμιση.

arouraios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα