Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: Η πόλη μας είναι κοντά στο μηδέν

Κάλεσμα σε γενική συγκέντρωση την Κυριακή απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών στους επαγγελματίες και όλους τους κατοίκους, με θέμα «την κατάσταση της πόλης μας, που, όπως παρατηρούμε όλοι μας, κοντεύει να φτάσει στο μηδέν», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.
Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Φιλιατρών.
Στο κάλεσμα αναφέρεται: «Η συγκέντρωση αυτή δεν αφορά μόνο στα καταστήματα της πόλης μας, αλλά και όλους τους κατοίκους. Πρόκειται να πούμε τη γνώμη μας, την άποψή μας δυνατά και να την ακούσουμε εμείς, γιατί εμάς αφορά. Είδαμε τι κάνουν οι πολιτικοί αυτής της χώρα, μιλούν μόνο όταν έχουμε εκλογές. Ας τους μεριάσουμε, λοιπόν, και ας κοιτάξουμε την πόλη μας με τη σωστή γωνία, που λέγεται αγάπη. Είναι καιρός πλέον να αφήσουμε τις μικρότητες που έχουμε μέσα μας, είναι καιρός να προστατεύσουμε το εγώ μας, είναι καιρός εμείς οι κάτοικοι των Φιλιατρών να δώσουμε τα χέρια και να κάνουμε έναν τεράστιο κύκλο, αφήνοντας από έξω αυτούς που λειτουργούν αρνητικά και αντιοικονομικά. Εμείς θέλουμε να αιχμαλωτίσουμε το χρήμα που δραπετεύει άσκοπα σε άλλες πόλεις. Εμείς θέλουμε να μιλάμε όλοι, γιατί κάθε ένας από εμάς έχει κάτι σωστό να πει, που σίγουρα θα βοηθήσει στην καλή οικονομική λειτουργία της πόλης. Παράκληση, λοιπόν, πάρτε τους φίλους σας και ελάτε να μιλήσουμε. Η συγκέντρωση αυτή δε θα έχει πολιτικό χαρακτήρα, αντίθετα, ελπίζουμε να δημιουργηθεί ένας φρέσκος φιλιατρινός άνεμος, ανάμεικτος από τις γνώμες μας και τα “θέλω” μας, ικανός να δώσει την απαιτούμενη οικονομική ώθηση που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτή η πόλη».
Μιλώντας στο «Θ» για την όλη πρωτοβουλία ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, Νίκος Φάμπας, σημείωσε: «Είναι σκέψη, εδώ και καιρό, να κάνουμε αυτή την κίνηση για τη συγκέντρωση, γιατί βλέπουμε ότι στην πόλη και γενικά στις πόλεις δεν πάει κάτι καλά. Θα πρέπει οι ίδιοι οι κάτοικοι των πόλεων, και της δικής μας, να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσον αφορά στην εμπορική κίνηση, αλλά και γενικότερα θα έλεγα! Ορμώμενος από αυτή τη σκέψη, είπαμε στο Σύλλογο να κάνουμε αυτή τη συγκέντρωση και όπως λέμε και στο κάλεσμα, δεν αφορά μόνο στον εμπορικό κόσμο, αλλά και τους κατοίκους της πόλης, κι αυτό είναι σημαντικό, γιατί δεν μπορώ να κρατιέμαι μόνος μου, από τις ιδέες μόνο των εμπόρων. Μπορεί κάποιος από τους κατοίκους να έχει μια σωστή ιδέα όσον αφορά, ας πούμε, στην κίνηση της πόλης, τη γενικότερη κίνηση. Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σωστές ιδέες και σκέψεις, αλλά δεν έχουν την ευκαιρία να τις πουν ή ντρέπονται, κατά κάποιον τρόπο. Πιστεύω ότι σίγουρα κάτι θα γίνει! Ένα βήμα! Είναι το λιθαράκι που λέμε! Πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί ο κόσμος, γιατί είναι κάτι εξόχως σημαντικό για την πόλη! Είναι δωρεάν αυτή η προσέλευση. Δε θα κοστίσει τίποτα, δε θα βλάψει κανέναν, απλά θα πούμε μία μεγάλη, μεγάλη καλημέρα μεταξύ μας την Κυριακή το πρωί και αυτή θα είναι το εναρκτήριο λάκτισμα, για να συζητήσουμε, να πούμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας, να ανταλλάξουμε γνώμες. Μόνο να κερδίσουν έχουν η πόλη και οι κάτοικοι για την εμπορική και γενικότερη κίνηση στην πόλη μας!».

Του Ηλία Γιαννόπουλου


tharrosnews.gr

2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑ......
    ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩ,ΠΩ,ΠΩ ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ!!!!!!!!
    ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα