Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μέχρι και ο Χατζηνικολάου βλέπει το αυτονόητο: Ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ανετράπη από την ομάδα Βενιζέλου

ΟΤΙ  ΕΣΠΕΙΡΑΝ.... ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ!!!!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ.....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!"

Είπε χαρ/κα απόψε στο κεντρικό δελτίο του Star ο δημοφιλέστερος έλληνας δημοσιογράφος, που δεν τον λες και Παπανδρεϊκό: "Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ πετάει την μπάλα σην εξέδρα..Την άκουγα γελώντας τόση ώρα.. [enikos]
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ θυμίζει ότι πήγε ο Παπανδρέου και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για να κάνει στη συνέχεια την πρόταση για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, αλλά δεν μας λέει κάτι το βασικό: ότι ήταν η πρώτη φορά που εν ενεργεία πρωθυπουργός ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης απειλούμενος από στελέχη και  βουλευτές του κόμματός του ότι αν δεν παραιτηθεί δεν θα την πάρει. Δηλ πήγε και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης υπό τον όρο της παραίτησής του και της πρότασης για μια άλλη κυβέρνηση με έναν άλλο πρωθυπουργό. Πώς το  ξέχασαν αυτό οι φαεινοί εγκέφαλοι που έγραψαν την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ; Πώς ξέχασαν δηλαδή ότι ο ισχυρισμός τους για την ψήφο εμπιστοσύνης δεν επιβεβαιώνει τη δική τους ιστορική εκδοχή, αλλά την εκδοχή του Παπανδρέου, εκδοχή που ευτυχώς ή δυστυχώς επιβεβαιώνεται και απ' αυτά που έγραψαν οι Financial Times".
Επειδή εμείς δεν ξεχνούμε, ας θυμηθούμε ενδεικτικά τι είχαν πει ο Λιντζέρης, πρόεδρος του ΕΟΦ σήμερα:

Και η διορισμένη στο Δημόσιο από τον Βενιζέλο και υποψήφια ευρωβουλευτής με την "Ελιά" Εύα Καϊλή τότε που εκτυλισσόταν η ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου πρωθυπουργού από την κλίκα Μπαρόζο-Σαμαρά-Βενιζέλου..
- See more at: http://www.epikairo.gr/index.php/politiki/item/8188-mexri-kai-o-xatzinikolaou-vlepei-to-aftonoito-oti-i-kyvernisi-papandreou-anetrapi-apo-tin-omada-venizelou?

7 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 13, 2014

    ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ
    Αντώνης Σαμαράς: «Πράγματι ο λαός μας υπέφερε πάρα πολύ? Αλλά Αργεντινή δεν γίναμε, όπως θα ήθελαν κάποιοι,! Δεν κάηκαν οι πόλεις μας, δεν έκλεισαν οι τράπεζές μας, δεν κατρακυλήσαμε σε εγχώριο πληθωρικό νόμισμα, δεν βρεθήκαμε αποκλεισμένοι για χρόνια από τις αγορές, ανήμποροι να εισάγουμε καύσιμα, τρόφιμα, φάρμακα και ανταλλακτικά, καταδικασμένοι για δεκαετίες σε φτώχεια χωρίς προηγούμενο και χωρίς ορατή διέξοδο. Όλα αυτά τα αποφύγαμε!»
    Σχόλιο: Ποιος τα απέφυγε όλα αυτά και πότε; Μήπως τα αποφύγαμε με τις Ζάππειες αερολογίες του και τα ισοδύναμα των 18.5 δις που τα έκανε γαργάρα; Μήπως με τις πλατείες και τους δήθεν αγανακτισμένους στους οποίους έκλεινε πονηρά το μάτι; Μήπως με τα ξελαρυγγιάσματα εναντίον της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που πάλευε μόνη της να σώσει τη χώρα; Μήπως με τις αντιμνημονιακές κραυγές και τα νταηλίκια «δεν συναινούμε στο λάθος, συμφωνούμε με τον στόχο, διαφωνούμε με τον τρόπο»; Μήπως τέλος πάντων με τις περήφανες δηλώσεις του ιδίου το 2011, « ο κόσμος δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο και αυτή η κυβέρνηση κάνει ότι δεν καταλαβαίνει;». Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά να ξέρουμε τι λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαΐου 13, 2014

    Στην εκπομπή enikos του Star,πριν από λίγο, ο Χατζηνικολάου αναφερόμενος στο επίμαχο δημοσίευμα των Financial Times, είπε επί λέξη:
    ''Το μικρό μου το μυαλό,δεν μπορούσε να φανταστεί τον Μπαρόζο σε ρόλο Φρειδερίκης,να ορίζει τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας"...
    Περαστικά...Ευάγγελε....
    Μητσοτάκη του....2011...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΜαΐου 13, 2014

    Μην περιμένετε από τα τσοντοκάναλα αναφορά στη μεγάλη συνομωσία των Καννών, όπως την αποκάλυψαν οι Financial Times.....
    Εχει πέσει γραμμή να το θάψουν το θέμα....
    Εξ άλλου ένα απλό "παρασκήνιο" ήταν...
    Ασχετα αν Βρυξέλλες, Σαμαράς και Βενιζέλος...."καθάρισαν" το νόμιμο (με 43%) πρωθυπουργό της χώρας....
    Σιγά μην ασχοληθούν με τις...βλακείες που γράφουν οι F.T οι...Ψυχάρης, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος και Κοντομηνάς...
    Εδώ υπάρχουν τόσα και τόσα...σοβαρά θέματα...
    Τι είπε ο...Γλέζος και τι απάντησε ο...Κεδίκογλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑνώνυμοςΜαΐου 13, 2014

    Ο αποστάτης....
    O ευτραφής «προοδευτικός πόλος» της κυβερνητικής σταθερότητας του Σαμαρά, Βενιζέλος Ευάγγελος, είναι πλέον παρελθόν.
    Τον έκραξε ο διεθνής τύπος, του έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα για τις συμφωνίες παρασκηνίου με Μπαρόζο και Σαμαρά και τον τέλειωσε οριστικά και αμετάκλητα.
    Άκου λέει, να συνωμοτήσει εναντίον αυτοδύναμα εκλεγμένου πρωθυπουργού, με προτροπή ξένου παράγοντα και να αυτονομηθεί από τον ηγέτη της δικής του παράταξης, σκοτώνοντας το δημοψήφισμα, μόνο και μόνο για την πρωθυπουργία που δεν την είδε όμως ποτέ.
    Αντί να σταθεί δίπλα στον εκλεγμένο πρωθυπουργό και να στηρίξει τις επιλογές του, προκειμένου να υπάρξει και τότε κυβερνητική σταθερότητα, προτίμησε να γίνει αποστάτης.
    Σαν τον Μητσοτάκη το 65, πούλησε τον Παπανδρέου για να συγκυβερνάει τώρα με τον κολωτούμπα και να πασχίζει για κυβερνητική σταθερότητα, λειώνοντας το λαό με μια τυχοδιωκτική και ανερμάτιστη πολιτική.
    Μωραίνει Κύριος ων βούλεται απωλέσαι.
    Ήταν αυτό κύκνειο άσμα του.
    Τελειώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΜαΐου 13, 2014

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ;
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑνώνυμοςΜαΐου 13, 2014

    «Είχατε ποτέ φαντασθεί τον Μπαρόζο σε ρόλο Φρειδερίκης να επιλέγει τον επόμενο πρωθυπουργό»; Σωστός ο Νίκος Χατζηνικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βασιληςΜαΐου 13, 2014

    ακουσαν στις Καννες οι Ευρωπαιοι για δημοψηφισμα και παθανε ταρακουλο.Τι ειπε ο Παπανδρεου;Δεν κανουμε και μια ερωτηση στον Ελληνικο λαο να δουμε τι θα πει!Το ολο σκηνικο των Καννων με υποψιασε.Τι φοβασται πολιτισμενοι Ευρωπαιοι μου απο ενα δημοψηφισμα;Μετα ειχαμε τη καραμελα πετρελαιο,φαρμακα,τροφιμα.Τα προβατα ψαρωναν.Ασχετο,τα mirage τοτε με τι νομισμα τα αγορασαμε;ευρω η δραχμες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα