Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή στην τέταρτη θέση δείχνει νέα δημοσκόπηση

Καθαρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η έρευνα της Public Issue, για το site της «Αυγής». Τρίτο κόμμα καταγράφεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ), με τη Χρυσή Αυγή να μένει τέταρτη. Εκτός Βουλής φαίνονται να μένουν Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων.
Ειδικότερα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής βουλευτικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 33%, με τη Ν.Δ. να ακολουθεί με 30%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 8% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 7%, το ΚΚΕ με 6,5%, το Ποτάμι με 4,5% και η Λαϊκή Ενότητα με 3,5%. Εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων, που συγκεντρώνουν από 2,5%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 24%.
Στην αμέσως προηγούμενη έρευνα της Public Issue που είχε δημοσιευτεί στην «Αυγή της Κυριακής» ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. συγκέντρωναν από 31%.
Στην εκτίμηση κατανομής των εδρών στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 139 έδρες, η Ν.Δ. 81, η Δημοκρατική Συμπαράταξη 22, η Χρυσή Αυγή 19, το ΚΚΕ 18, το Ποτάμι 12 και η Λαϊκή Ενότητα 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα