Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Βολές Μητρόπουλου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Στις εκλογές ο κόσμος να επιλέξει αποχή ή ΚΚΕ«ΜΕ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ»
Βολές Μητρόπουλου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Στις εκλογές ο κόσμος να επιλέξει αποχή ή ΚΚΕ Για προσβλητική συμπεριφορά της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ προς το πρόσωπό του μίλησε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος και δήλωσε πως το πιο έντιμο κόμμα για να ψηφίσουν οι Ελληνες είναι το ΚΚΕ.
Σε συνέντευξή του στον Βήμα FM εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ούτε στην περίοδο της σταλινικής τρομοκρατίας δεν ακολουθήθηκαν οι μέθοδοι όπως αυτοί της σύγχρονης ηγεσίας για να βγάλει στην άκρη ένα στέλεχός της που πρώτευσε στις προηγούμενες εκλογές».
Προέτρεψε τον κόσμο να επιλέξει αποχή, λευκό ή ΚΚΕ
Ερωτώμενος για το αποτέλεσμα των εκλογών, πρόσθεσε ότι «μετά τις εκλογές οδεύουμε προς έναν μεγάλο μνημονιακό συνασπισμό», ενώ προέτρεψε τους ψηφοφόρους σε αυτές τις εκλογές να επιλέξουν την αποχή, το λευκό ή να κάνουν μια «πιο συνειδητή επιλογή» ψηφίζοντας ΚΚΕ.
Τόνισε επίσης ότι το καθεστώς του τρίτου Μνημονίου απαγορεύει ρητά οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εναλλακτικού σχεδίου και ότι η έξοδος από αυτό δεν μπορεί να γίνει από τα κόμματα που το στήριξαν.
Για την προσωπική του διαμάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ εικάζει ότι έμεινε εκτός εξαιτίας της επιλογής του να ψηφίσει «παρών» στις τελευταίες ψηφοφορίες, λέγοντας ότι «θεωρώ πως πολύ όχλησε την ηγεσία ότι είπα ότι πήγαμε χωρίς σχέδιο και ότι τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου την είχα χαρακτηρίσει επαίσχυντη και κακή».

Κλείνοντας, πρόσθεσε ότι αποδέχθηκε την τελευταία τιμητική θέση προκειμένου να δώσει μια ευκαιρία υπεράσπισης του εαυτού του έναντι της Κεντρικής Επιτροπής, λέγοντας ότι είχε προτρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ να αναιρέσει το οργανωμένο «σχέδιο της πολιτικής του εξόντωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα