Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Χρυσοβελώνη για Καμμένο- Τσίπρα: Γιατί δεν έλεγξαν τον Καμμένο πριν τον υπουργοποιήσουν;

«Σίγουρα ήξερε για την επίθεση εναντίον μου (ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ). Το δελτίο Τύπου για το Μένουμε Ευρώπη στο Άουβσιτς το είχα συντάξει με τις οδηγίες του προέδρου»
«Θα πρέπει να πει περισσότερα ο Πάνος Καμμένος που τον πρότεινε» ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα που προέκυψε στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο. «Δεν ξεκίνησε και πάρα πολύ καλά η κυβέρνηση» παραδέχθηκε δε η εκπρόσωπος.
Αναφερόμενη μάλιστα στη δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι δεν ήξερε για τις αντισημιτικές δηλώσεις του Δημήτρης Καμμένου η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε με νόημα: «σίγουρα ήξερε για την επίθεση εναντίον μου. Το δελτίο Τύπου για την πινακίδα 'Μένουμε Ευρώπη' στο Άουσβιτς το είχα συντάξει με τις οδηγίες του προέδρου» επισήμανε. «Υπέστην πρωτοφανή επίθεση στο περιστύλιο. Ζήτησε συγγνώμη ο Δημήτρης Καμμένος και δεν έδωσα συνέχεια.... Όμως άνθρωπος αυτής της αντίδρασης κάτι υποδηλώνει υποδηλώνει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα» σημείωσε.
«Αισθάνθηκα ιδιαίτερα προσβεβλημένη (...) για το γεγονός συζητήθηκε ‘εξ απαλών ονύχων’ το θέμα τότε στην ΚΟ» πρόσθεσε ακόμη. «Δεν ξεκίνησε και πάρα πολύ καλά η κυβέρνηση» παραδέχθηκε επίσης η εκπρόσωπος. Επανέλαβε δε ότι ο Δημήτρης Καμμένος δεν έχει θέση στους ΑΝΕΛ για τις απόψεις του. παραδεχόμενη πάντως ότι ο Πάνος Καμμένος «δεν κάνει εκπτώσεις σε τέτοια θέματα.»

Όσον αφορά την κ. Τσίπρα, δήλωσε ότι ο κ. Καμμένος «προτείνει ονόματα, έπρεπε να ελεγχθούν και από την πλευρά του πρωθυπουργού... .Προφανώς έπρεπε να τα είχε ελέγξει, είναι πολύ εύκολο να ελέγξεις τη σημερινή εποχή το ποιον και τις αναρτήσεις (στο διαδίκτυο ενός ανθρώπου».

«Αδικήθηκε ο Δημήτρης Καμμένος εξετάσαμε μόνο μια πτυχή του... Είναι εξαίρετος επιστήμονας, οικονομολόγος με μεγάλη δράση και κοινωνική προσφορά... Απομονώσαμε μόνο ένα στοιχείο θεωρώ ήταν άδικο» σημείωσε πάντως ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Σγουρίδης μετά την ορκωμοσία του για τον –για ένα εικοσιτετράωρο λόγω των αντισημιτικών μηνυμάτων του- προκάτοχό του.
Πηγή:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα