Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Σακοράφα: Ανεξαρτητοποιούμαι από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Την ανεξαρτητοποίησή της από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η ΣοφίαΣακοράφα, Σακοράφα: Ανεξαρτητοποιούμαι από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Mediaτονίζοντας ότι δεν μπορεί να στηρίξει «καμία κυβέρνηση και καμία πολιτική αντιλαϊκών μέτρων».
Σε γραπτή της δήλωση σημειώνει ακόμα πως ένας άλλος δρόμος «δεν είναι απλώς κοινωνικά αναγκαίος και ιστορικά επιβεβλημένος, αλλά είναι και πολιτικά εφικτός», ενώ προαναγγέλλει την ανάληψη πρωτοβουλιών «εντός της πατρίδας μας», μαζί «με τις δυνάμεις που ανέδειξε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου».
Αναλυτικά η δήλωση της Σοφίας Σακοράφα:
«Έγκαιρα αλλά και ειδικότερα μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου τοποθετήθηκα με δημόσιο τρόπο. Είναι σαφές ότι δεν μπορώ να στηρίξω καμία κυβέρνηση και καμία πολιτική αντιλαϊκών μέτρων, να συναινέσω σε λογικές αναπόδραστου από το νεοφιλελευθερισμό. Ως εκ τούτου ανεξαρτητοποιούμαι από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή.
Παραμένω σταθερή στις θέσεις μου και μετά λόγου γνώσεως πιστεύω ότι ένας άλλος δρόμος δεν είναι απλώς κοινωνικά αναγκαίος και ιστορικά επιβεβλημένος, αλλά είναι και πολιτικά εφικτός.

Αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν από την 21η  του Σεπτέμβρη  θα δοκιμάσουν ακόμη πιο σκληρά την ελληνική κοινωνία. Και πρέπει να προετοιμαζόμαστε.
Στην κατεύθυνση αυτή αναλαμβάνω δράση και πρωτοβουλίες εντός της πατρίδας μας. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά θα τον περπατήσουμε με τις δυνάμεις που ανέδειξε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα