Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

1η Εκπτωτική Λευκή Νύχτα τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στους ΓαργαλιάνουςΗ 1η Εκπτωτική ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στους Γαργαλιάνους είναι γεγονός!. Μια μεγάλη γιορτή που θα φωτίσει την πόλη! «Στηρίζω, συμμετέχω, προβάλλω την πόλη μου», το σύνθημα του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων. 
Το πρόγραμμα της 1ης Λευκής Νύχτας Γαργαλιάνων έχει ως εξής: 
Την έναρξη της βραδιάς θα πραγματοποιήσουν οι Φιλαρμονικές του δήμου Τριφυλίας. 
LIVE μουσική στο Πάρκο με τους HARD DISK DRIVE and Friends (Μπροστά από τη Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη). Τέσσερα μουσικά σχήματα τοποθετημένα σε διάφορα σημεία της πόλης θα ταξιδέψουν τον κόσμο με τις νότες τους. Έντεχνο, έντεχνο ροκ, λαϊκή αλλά και κρητική μουσική!
 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων διοργανώνει την ομαδική έκθεση “mosaic” στο “OPEN STUDIO” από την 1η Ιουλίου έως και τις 7 Ιουλίου (Οδός Αθανασίου Κοκκώνη 5). Προβολή κινηματογραφικών αφιερωμάτων από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας / Παραγωγή – Σκηνοθεσία A. JorJini Cinematography, χορηγία του κ. Κωνσταντόπουλου Διονυσίου (Κεντρική Πλατεία). Χορευτικά δρώμενα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων θα διασκεδάσουν στους δρόμους τους επισκέπτες. Bubble Show “LA PETITE MARGUERITE”, σόου από έναν ανιματέρ με μικρές, μεγάλες και τεράστιες σαπουνόφουσκες για τους μικρούς και μεγάλους φίλους (Κεντρική Πλατεία). Ακροβάτες – Σκηνοβάτες θα μαγέψουν με την παράστασή τους σε ελληνικούς και latin ρυθμούς. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά ως αργά με κεράσματα, διαγωνισμούς, προσφορές και πολλές εκπλήξεις. Οι Γαργαλιάνοι φοράνε τα καλά τους! Γιορτάζουν και σας περιμένουν τη Δευτέρα 3 Ιουλίου με πολλά events, πολιτιστικά δρώμενα, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, αλλά και πολλές προσφορές και διαγωνισμούς στα καταστήματα της πόλης! Μη χάσετε την 1η Λευκή Νύχτα στους Γαργαλιάνους.

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα