Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταφέρθηκε η 10χρονη από τη Θεσσαλονίκη

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ
Σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταφέρθηκε, ύστερα από 10ημερη παραμονή σε νοσοκομείο, η 10χρονη, η οποία έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί προσωρινά στη δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.
Στο μεταξύ, το μικρότερο αδελφάκι της ανήλικης φιλοξενείται επίσης τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, κάτι που έκριναν σκόπιμο στην παρούσα φάση

οι αρχές.
Η παραμονή θα είναι προσωρινή.
ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΣ 33ΧΡΟΝΗΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να έχουν στα χέρια τους οι δικηγόροι της 10χρονης, τη δικογραφία της υπόθεσης.
«Περιμένουμε το περιεχόμενο της δικογραφίας για να ζητήσουμε από την κ. ανακρίτρια να διενεργήσει συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις, οι οποίες έχουν σχέση με τον διορισμό πραγματογνωμόνων», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης (24/06) ο δικηγόρος της οικογένειας και του αδερφού της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας.
Όπως διευκρίνησε ζητά να εξεταστούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η 33χρονη αλλά και το περιεχόμενο του σκληρού δίσκου του ηλεκτρονικού υπολογιστή της.
«Θα χρειαστεί έρευνα δύο μηνών αλλά με τον εξοπλισμό που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία μπορεί να βρει τα πάντα», εξήγησε ο κ. Κούγιας.  cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα