Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Υπόθεση αρπαγής 10χρονης: Καταγγελία Κούγια για εμπλοκή επώνυμου επιχειρηματία

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από έναν επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε να συναντηθεί με τον συνήγορο της 33χρονης στην υπόθεση αρπαγής της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη, Βασίλη Νουλέζα και να τα βρουν, κατήγγειλε ο συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης Αλέξης Κούγιας.
Τις αποκαλύψεις έκανε ο κ. Κούγιας σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status fm 1077 της Θεσσαλονίκης.
«Μου ζήτησε να συναντηθούμε στην Αθήνα» είπε για τον Βασίλη Νουλέζα. «Μου είπε ότι θα έρθει σε μια εκπομπή της κ. Στεφανίδου. Δεν του απάντησα και επειδή δεν του απάντησα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε «μπορούμε να συναντηθούμε το απόγευμα στη Βουλιαγμένη». Αμέσως του έστειλα μήνυμα ότι δεν βλέπω τον λόγο, η φύση της υποθέσεως δεν επιδέχεται συμβιβασμό» ανέφερε ο κ. Αλέξης Κούγιας.
Και συνέχισε:
«Του γράφω στο ίδιο μήνυμα -δεν θέλω να το δημοσιοποιήσω- για κάποιο πρόσωπο που με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να τον συναντήσω και να τα βρούμε. Αν δημοσιοποιήσω το πρόσωπο θα γίνει σεισμός. Με πήρε τηλέφωνο κάποιο πρόσωπο το οποίο μου είπε «είναι φίλος μου, συναντηθείτε και να τα βρείτε». Επιχειρηματίας, τίποτα άλλο δεν θέλω να πω, πανελληνίου εμβελείας. Τίποτα άλλο» είπε.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν ο κ. Νουλέζας ήξερε ότι υπήρξε τηλεφώνημα ο κ. Κούγιας απάντησε: «Αστειεύστε τώρα; Στο χωριό μου λένε μην τα ανακατεύεις γιατί βρωμάνε.
Βασίλης Νουλέζας : Διαψεύδω τον Κούγια για τον συμβιβασμό
Ο συνήγορος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας διέψευσε τα περί συμβιβασμού μιλώντας στο «MEGA Mag».
«Διαψεύδω τον Κούγια. Και διαφωνώ με την πρακτική ένας δικηγόρος να δημοσιοποιεί με αυτό τον τρόπο, αναζητώντας πρόσθετη δημοσιότητα, μια προκαταρκτική ιδιωτική συνομιλία, για να αποκομίσει κάποιο όφελος από την υπόθεση» σημείωσε.
«Επικοινώνησα το προηγούμενο Σάββατο με αφορμή το γεγονός ότι στρέφεται εναντίον μου. Κλείνοντας του είπα ότι θα βρίσκομαι το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και μου είπε να τον καλέσω την Κυριακή να συναντηθούμε. Του είπα ότι αδυνατώ να συναντηθούμε, δεν εξεδήλωσα ξανά ενδιαφέρον» ανέφερε για την επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια.
«Ευρισκόμενος στην Αθήνα, είχα μια κοινωνικού τύπου συνάντηση με έναν επιχειρηματία που εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο με τον οποίο κατά το παρελθόν είχε ένταση στις σχέσεις του με τον κ. Κούγια, ενώ σήμερα έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους. Σε μια αποστροφή του είπα «θα συναντήσω τον φίλο σου τον Κούγια». Τότε, ο επιχειρηματίας μου είπε ότι αν μιλήσω μαζί του θα του το πω. Δεν γνωρίζω τι ειπώθηκε. Ούτε παρότρυνα να τηλεφωνήσει, ούτε απαίτησα ούτε τίποτα, μπορεί να το επιβεβαιώσει ο επιχειρηματίας.Έγινε αυτόβουλα η κουβέντα από τον επιχειρηματία».
Όσο για την εντολέα του είπε ότι είναι μετανιωμένη και θέλει να βοηθήσει την οικογένεια.
«Νιώθοντας μεταμελημένη και μη αποδεχόμενη τις περισσότερες από τις κατηγορίες, επειδή γνωρίζει το κακό οικογενειακό περιβάλλον και τις άσχημες βιωματικές εμπειρίες της ανήλικης, είναι διατεθειμένη να επανορθώσει. Δηλαδή να αγοράσει ρούχα και βιβλία. Δεν έγινε συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στον κ. Κούγια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα