Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Σημαντική η προσφορά της κοινωνικής δομής στο Δήμο Τριφυλίας

Σημαντική ήταν η προσφορά της ενισχυμένης δομής που συστάθηκε στο Δήμο Τριφυλίας λόγω του Covid-19 παρέχοντας σημαντική βοήθεια σε πολίτες της περιοχής που είχαν ανάγκη.
Η ενισχυμένη δομή έγινε με τη συνεργασία του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας του δήμου.
Στον απολογισμό των πεπραγμένων του για την περίοδο από 17 Μαρτίου μέχρι και 30 Μαΐου σε σχετική ανακοίνωση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη τονίζεται ότι δόθηκαν 400 έτοιμα γεύματα, 600 μερίδες γλυκίσματα, 120 μερίδες φρούτων, 80 λίτρα χυμοί, 15 κουτιά βρεφικό γάλα και 200 πακέτα τροφίμων. Επίσης υπήρξαν 100 αιτήματα εξυπηρέτησης για κατ’ οίκον παράδοση φαρμάκων, ειδών

πρώτης ανάγκης, μετακινήσεις για ιατρικές εξετάσεις και λοιπές συναλλαγές, όπως και 2.500 επισκέψεις του προσωπικού "Βοήθεια στο σπίτι" για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση.
Από την πλευρά του δημάρχου τονίζεται: «Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν αρμονικά για τη λειτουργία της δομής. Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν».
Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα