Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Σε ασκήσεις και εκπαιδεύσεις του Στρατού Ξηράς στη Θράκη ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης


Σε μία περίοδο που οι Τούρκοι προκαλούν σε πολλαπλά επίπεδα η ελληνική στρατιωτική ηγεσία παρακολουθεί από κοντά της εκπαιδεύσεις και της ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και για να τονώσει το ηθικό του προσωπικού αλλά και για να δώσει κατευθύνσεις
Σε μία περίοδο που οι Τούρκοι προκαλούν σε πολλαπλά επίπεδα η ελληνική στρατιωτική ηγεσία παρακολουθεί από κοντά της εκπαιδεύσεις και της ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και για να τονώσει το ηθικό του προσωπικού αλλά και για να δώσει κατευθύνσεις.
Σ’ αυτό το πλαίσιο το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου 2020, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»).
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός επισκέφθηκε Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ), Μονάδες και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Περιοχή Ευθύνης του Σώματος, παρακολούθησε επιχειρησιακές δραστηριότητες και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό,για την εκτέλεση της αποστολής του.





Όπως σημειώνει το ΓΕΣ, διαπιστώθηκε ο υψηλός βαθμός επιχειρησιακής ετοιμότητας και ρεαλισμού της διεξαγόμενης εκπαίδευσης καθώς επίσης και το υψηλό επίπεδο ηθικού
του προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα