Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Ο Π. Κατσίβελας απαντά στον Δριμή για το άρθρο του περί «Φιλόδημου» και το νέο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Ο κ . Δριμής στο τελευταίο του άρθρου περί «Φιλόδημου» και το νέο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για μια άλλη φορά διαστρέφει την αλήθεια.
Αναφέρει ότι :
το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων επεξεργασίας νερού πηγών Πλάτης της Δ.Ε. Φιλιατρών προϋπολογισμού 380.000 ευρώ» είναι το μόνο έργο, που εντάχθηκε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Και αυτό είναι ψέμα.
Στην δική μου δημοτική θητεία, εντάχθηκε και το έργο των συνδέσεων στο νέο δίκτυο της ύδρευσης των Φιλιατρών, έργο το οποίο εντάξαμε εις το «Πρόγραμμα Λειψυδρίας» του Υπουργείου Εσωτερικών προϋπολογισμού 260.000 ευρώ, το οποίο είχαμε δημοπρατήσει

και εκτελεί τώρα η σημερινή δημοτική αρχή.
Αναφέρει ότι το ως άνω έργο, ήταν πρωτοβουλία, του τότε αντιδημάρχου κ. Παπαθεοδοσίου, χωρίς η ΔΕΥΑΤ να πάρει καμία πρωτοβουλία. Αλλά και αυτό είναι ψέμα.
Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύει κανείς, και ο κ. Δριμής ιδιαιτέρως, που έχει χρηματίσει δήμαρχος, ότι καθένας μπορούσε να παραγγείλει από μόνος του, ότι ήθελε .
Ότι κάναμε ήταν συνέπεια μεθοδικής και συστηματικής δουλειάς, όσων δουλέψαμε, με την πλήρη καθοδήγηση και ευθύνη δική μου .
Είναι τουλάχιστον ανόητο, προσβλητικό και υποτιμητικό να πιστεύει κανείς ότι ο ρόλος μου εις το Δήμο, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν …διακοσμητικός .
Μπορεί η αλήθεια να μην εξυπηρετεί το αφήγημα κάποιων, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την διαστροφή της και την χειραγώγησή της.
Όλοι γνωρίζουν, ότι σχεδόν το σύνολο των έργων, που εκτελούνται σήμερα στο Δήμο Τριφυλίας ή πρόκειται να εκτελεστούν το επόμενο χρονικό διάστημα είναι το αποτέλεσμα της δικής μας δουλειάς, και έχει γίνει κουραστικό πλέον, να επαναλαμβάνω κατ’ επανάληψη αυτά, που η ζωή καθημερινά επιβεβαιώνει.
Υ.Γ. Ο « Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας » πολύ καλά κάνει, ως άλλωστε και έχει υποχρέωση γι΄αυτό, να ανησυχεί για την εξέλιξη του έργου « Open Mall της Κυπαρισσίας» όμως είναι λάθος να υποστηρίζει, ότι είναι έργο του Εμπορικού Συλλόγου στο οποίο απλά συνέδραμε ο Δήμος Τριφυλίας .
Η αλήθεια είναι ότι, ο Δήμος Τριφυλίας και εγώ προσωπικά, και το ξέρει πολύ καλά αυτό, σε απόλυτη συνεργασία με το μελετητή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας ολοκληρώσαμε την μελέτη, που αφορούσε το δημόσιο τμήμα του έργου και επί πλέον, ο Δήμος Τριφυλίας πλήρωσε εξωτερικό συνεργάτη, για να ετοιμάσει όλο το έργο, που αφορούσε την υποχρέωση του εμπορικού συλλόγου και για το οποίο είχε δηλώσει αδυναμία, όπως και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μεσσηνίας το οποίο αδικαιολόγητα ήταν μακριά της όλης προσπάθειας.
Ο Δήμος Τριφυλίας για να μην χαθεί το έργο ανέλαβε και αυτό το βάρος.
Είναι προφανές ότι πρέπει να υπηρετούμε την αλήθεια και δεν πρέπει να απαιτείται η μεγαλοφροσύνη των ανθρώπων, για να μην την διαστρέφουμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα