Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Άθλια ανάρτηση από την γραμματέα της ΕΙΟ για τη Σοφία Μπεκατώρου


Ξαναχτύπησε η γνωστή γενική γραμματέας της ΕΙΟ, Νίκη Αναστασίου. Με αφορμή τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της από υψηλόβαθμο στέλεχος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας,
η Αναστασίου επέλεξε να κατηγορήσει το θύμα!
Διαβάστε τι αθλιότητες έγραψε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το μεγαλοστέλεχος της ΕΙΟ.
Αναγκάσθηκε να την κατεβάσει
Το Σάββατο μετά τις σφοδρές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα αναγκάστηκε να κατεβάσει την άθλια ανάρτηση  και ανέβασε στη σελίδα της στο facebook το εξής:
“Ως γυναίκα και φεμινίστρια που για πάρα πολλά χρόνια αγωνίστηκε στο γυναικείο κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των γυναικών, καταδικάζω απερίφραστα τη θλιβερή εμπειρία της Σοφίας Μπεκατώρου και οποιασδήποτε άλλης γυναίκας έχει περάσει τέτοιου είδους τραγική περιπέτεια.”
Διεκδικήτρια της προεδρίας της ΕΙΟ
Η κυρία Νίκη Αναστασίου είναι από το 2019 γενική γραμματέας της ΕΙΟ που μέχρι πρότινος ήταν αντιπρόεδρος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η κ. Αναστασίου ήταν από τις διεκδικήτριες της προεδρίας τις ΕΙΟ, ήταν δηλαδή πολύ ισχυρός παράγοντας που «έλυνε κι έδενε» στην Ομοσπονδία.
Και που φυσικά γνώριζε πρόσωπα και πράγματα όλα αυτά τα χρόνια και που προφανώς έχει συμφωνήσει στο να βγει αυτή η άθλια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου. Να σημειωθεί ότι στις επικείμενες εκλογές, και με βάση τις διεργασίες στο παρασκήνιο, δύο φερόταν να διεκδικούν την προεδρία. Ο πρώτος είναι ο νυν αντιπρόεδρος Αριστοτέλης Αδαμόπουλος, ο άνθρωπος που κατονομάζεται, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ως ο παράγοντας που κακοποίησε σεξουαλικά την Μπεκατώρου.
Είναι ο ίδιος που έχει έρθει σε σφοδρή σύγκρουση και με τον μύθο της Ιστιοπλοϊας, Νίκο Κακλαμανάκη.
Και 60 like!
Το δεύτερο άτομο που διεκδικεί την προεδρία είναι η Νίκη Αναστασίου η οποία ανέβασε το παραπάνω post. Να σημειωθεί ότι η ανάρτηση στο facebook, προτού κατέβει είναι (τραγικό) καμιά 60αριά like επιδοκιμασίας.
Δεν ξέρουμε αν είχε σχέση με την Μπεκατώρου, αλλά να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιονίκης κατήγγειλε ότι η κακοποίησή της έγινε όταν ήταν περίπου 22 ετών. Άραγε συνδέεται αυτό με το post της διεκδικήτριας της προεδρίας της ΕΙΟ; Είναι μια ατυχής… έμπνευση, ένα μήνυμα που ήθελε να στείλει ή μια ακόμη εξωφρενική, άθλια αντιμετώπιση ενός τόσου σοβαρού γεγονότος; Και μάλιστα από γυναίκα; aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα