Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Αγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έπνιξαν με μαξιλάρι την 20χρονη μητέρα δίπλα στο μωρό της (φωτο - βίντεο)



Σοκάρει το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Αδίστακτοι ληστές έπνιξαν με μαξιλάρι 20χρονη μητέρα μπροστά τα μάτια του μωρού της και κρέμασαν τον σκύλο στην αυλή. Σε κατάταση σοκ ο σύζυγος τον οποίο έδεσαν σε καρέκλα.
Εγκλημα δίχως προηγούμενο στα Γλυκά Νερά. Μια 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, μέσα στη μεζονέτα που διέμενε στα Γλυκά Νερά, ενώ δίπλα βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο σύζυγός της.
Στο σπίτι βρισκόταν και το ενός έτους μωρό τους.
Οι άγνωστοι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια τον κρέμασαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, καθώς οι δράστες την έπνιξαν με μαξιλάρι, τη γυναίκα στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τις φωνές της. 



Πιθανόν κακοποίησαν τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει που είχαν χρήματα και κοσμήματα και καθώς εκείνη φώναζε και προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι.
Η νεκρή ήταν 20 χρόνων ενώ ο άνδρας είναι 33 χρόνων πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, επικοινώνησε ο ίδιος με την Άμεση Δράση στις 06:30.
Το βρέφος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ.
Στην αγκαλιά συγγενικού προσώπου της άτυχης οικογένειας το 11 μηνών βρέφος.



Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.
Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος, o οποίος είναι σοκαρισμένος, το μόνο που έχει μπορέσει να πει έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, είναι ότι μπήκαν κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας από την μπλκονόπορτα στις 4 τα ξημερώματα. dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα