Κυριακή 2 Μαΐου 2021

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2021


Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, ενόψει της εορτής του Πάσχα, εύχονται υγεία, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση στους/στις Φιλιατρινούς/νες όπου κι αν βρίσκονται!
Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ επισημαίνουν: το ευοίωνο μέλλον της πόλης και των χωριών μας περνάει μόνο μέσα από το αυτοδιοίκητο των Φιλιατρών.
Συντοπίτες/σες, στηρίζουμε τον τόπο μας αγωνιζόμενοι για την επαναφορά του αυτοδιοίκητου: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ!
Συντοπίτες/σες, στηρίζουμε τα μαγαζιά της περιοχής μας, τα προτιμάμε χωρίς άλλη επιλογή.
Αγωνιζόμαστε για την επανόρθωση βλαβών που υπέστει η πόλη συνέπεια του Καλλικράτη, όσο παραμένουμε στον καταστροφικό αυτό για την πόλη – πατρίδα, χωροταξικό σχεδιασμό.
Οι πρακτικές κουκουλώματος της κατάντιας της πόλης από τον Φιλιατρινό Δημοάρχοντα με άναρχες – άτεχνες – ακαλαίσθητες φυτεύσεις εποχιακών φυτών. Με την εκρίζωση καλλωπιστικών δένδρων που φυτεύτηκαν το 2020 κι εκριζώθηκαν το 2021 για να φυτευθούν νέα καλλωπιστικά δένδρα. Με την τοποθέτηση περίεργων και κακόγουστων φωτισμών καθώς και με τα ασπρίσματα των ρείθρων. Τα Φιλιατρά δεν είναι χωριό, ούτε θα γίνουν και τέτοιου είδους πρακτικές δεν μας ξεγελάνε. Οι παραπάνω βέβαια επεμβάσεις, ας μην ξεχνάμε όλοι μας: κοστίζουν!
Συγχαίρουμε τον Δημοάρχοντα για τις σουρεαλιστικές – σουγλιστικές παραστάσεις ροής ανθέων που τοποθετήθηκαν στον Πύργο του Αιφελ! Και πάλι, πολλά συγχαρητήρια!!!
Κλείνουμε με ένα ερώτημα συντοπίτες/σες προς όλους σας: τί κρύβει ο αισθητικός μεταμοντερνισμός της τοποθέτησης γλαστρών στο νεοιστορικό κτίριο του Δημαρχείου Φιλιατρών και συγκεκριμένα στην πόρτα του Ρολογιού; 
Απαντάμε: μια σάπια πόρτα κρύβει!!!
Ο Καλλικράτης δεν είναι φυλακή. Κι αν είναι, εμείς θα αποδράσουμε.
Φιλιατρά, Μ. Τετάρτη 28 Απρίλη 2021
Για τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Βασίλης Σπυρόπουλος
Κοινοτικός Σύμβουλος Φιλιατρών

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 02, 2021

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΟΥΣ 15000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΜΕΛΛΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα