Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Πότε παρουσιάζονται οι εισακτέοι στην Σχολή Ικάρων, η είσοδος μόνο με μοριακό τεστ


Στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, καλούνται να καταταγούν στο πρώτο έτος της Σχολής Ικάρων (αεροπορική βάση Δεκέλειας Αττικής), οι εισακτέοι και εισακτέες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση που αναρτήθηκε το μεσημέρι στη Διαύγεια.

Οι προσκαλούμενοι-ες, για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, οφείλουν να υποβληθούν σε PCR COVID-19 test που θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48-72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους.
Στη σχετική πρόσκληση επισημαίνεται ότι η ως άνω υποχρέωση ισχύει και για τους επιτυχόντες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
Όσοι εκ των ανωτέρω διαγνωσθούν με θετικό PCR COVID-19 test δεν θα παρουσιαστούν στην σχολή, αλλά, αφού την ενημερώσουν σχετικά και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΓΕΑ, παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους λαμβάνοντας περαιτέρω οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
Η είσοδος στη Σχολή θα γίνει με αρνητικό PCR COVID-19 test, προστίθεται στην πρόσκληση.
Οι προσκαλούμενοι-ες για κατάταξη θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά που μνημονεύονται στην σχετική προκήρυξη του Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ.
Όσοι εισακτέοι-εισακτέες έχουν ήδη τη στρατιωτική ιδιότητα, με την κατάταξή τους ως μαθητές-τριες, αποβάλουν αυτή και στο εξής θα διέπονται από τις ισχύουσες για τη Σχολή διατάξεις.
Στην πρόσκληση επισυνάπτονται οι πίνακες των εισακτέων με σειρά επιτυχίας ανά κατεύθυνση και κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα