Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για Αποστολάκη - Μιλούν για «πρόσκληση σε αποστασία»


Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζεται από κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Αποστολάκη ο οποίος είχε θητεύσει ως υπουργός Άμυνας και στις κυβερνήσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πηγές προερχόμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αποστολάκης την περασμένη Δευτέρα ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για την πρόταση που του έκανε ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει στη θέση του κ. Χαραδαλιά και μάλιστα στο αναβαθμισμένο χαρτοφυλάκιο της Πολιτικής Προστασίας.
Ο κ. Τσίπρας του ξεκαθάρισε ότι «μια τέτοια επιλογή και με τον τρόπο που ο κ. Μητσοτάκης την επιδιώκει, δηλαδή σε επίπεδο εντυπώσεων και προσώπων και όχι ουσίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, δεν αποτελεί πρόσκληση σε συνεννόηση αλλά πρόσκληση σε αποστασία».
Τότε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές από την Κουμουνδούρου, ο κ. Αποστολάκης διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν πρόκειται με αυτούς τους όρους να αποδεχθεί να γίνει υπουργός της δεξιάς.
«Προφανώς, για λόγους που μόνο εκείνος γνωρίζει, στη πορεία άλλαξε γνώμη. Του ευχόμαστε καλή τύχη» τονίζουν με νόημα από τον ΣΥΡΙΖΑ καταλήγουν λέγοντας «ωστόσο καλό είναι να ξέρει ότι η ιστορία ποτέ δεν λυπήθηκε όσους δεν αναγνωρίζουν ότι στη ζωή υπάρχουν και αξίες σημαντικότερες από τα πρόσκαιρα αξιώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα