Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Έρχονται εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σφίγγει ο κλοιός για τον πιθανό συνεργό του Αναγνωστόπουλου


Τις προηγούμενες ημέρες κλήθηκαν στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση, συγγενείς από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του 32χρονου γυναικοκτόνου στα Γλυκά Νερά.

Απασχολεί ξανά με νέα στοιχεία, η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
Ένα από τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τις αρχές είναι το κατά πόσο ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό στη στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας του παιδιού του. Οι Αρχές δεν έχουν σταματήσει να παίρνουν καταθέσεις και να ερευνούν νέα στοιχεία που έρχονται στα χέρια τους.
Σύμφωνα με το Mega, η άποψη ότι ο Αναγνωστόπουλος είχε συνεργό έχει ενισχυθεί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, ύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες της αστυνομίας δεν φέρεται να υπάρχει συνεργός στο έγκλημα, αλλά στην συγκάλυψη και στην σκηνοθεσία της «ληστείας» το μοιραίο βράδυ.
Όπως εκτιμούν οι αρχές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο, ώστε να τον βοηθήσει να "σκηνοθετήσει" τον τόπο του εγκλήματος, ώστε να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν αρκετά συγγενικά πρόσωπα του πιλότου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Οι Αρχές συνεχίζουν να ψάχνουν στοιχεία, όπως τα τρία τηλεφωνήματα που έγιναν όταν κλήθηκε να καταθέσει στην ασφάλεια η ψυχολόγος, Ελένη Μυλωνοπούλου, καθώς φέρονται να μην έχουν γίνει από τον ίδιο τον δράστη. Συνεπώς, οι υποψίες στρέφονται σε πιθανό συνεργό.
Η ίδια η κ. Μυλωνοπούλου είχε καταθέσει στην ασφάλεια πως δέχθηκε τρεις κλήσεις με απόκρυψη, όπου ένας άνδρας την απείλησε πως θα τη σκοτώσει χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Οι ενέργειες αυτές εκλαμβάνονται ως απόπειρες να τρομοκρατηθεί η ψυχολόγος, για να μην αποκαλύψει όσα της είχε εκμυστηρευτεί η άτυχη Καρολάιν.
Το ξέσπασμα της Καρολάιν
Η Ελένη Μυλωνοπούλου υποστήριζε ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους και, ουσιαστικά, της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.
«Η Καρολάιν μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της, αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της, μετά από λίγο, πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις της γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος», αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας.
Νευρικός ο Αναγνωστόπουλος
Μπορεί ο 32χρονος πιλότος που τελικά ομολόγησε την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έπειτα από τριάντα επτά ημέρες, να βρίσκεται στην φυλακή, ωστόσο οι αρχές είναι αποφασισμένες να αποκαλύψουν όλες τις σκοτεινές πτυχές του στυγερού εγκλήματος.
Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι τελευταίες εξελίξεις δεν αφήνουν αδιάφορο τον πιλότο που μέχρι και πριν από ένα μήνα έμοιαζε να κινείται με "άνεση" μέσα στις φυλακές.
Συγκρατούμενοι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι που έρχονται καθημερινά σε επαφή μαζί του, τον χαρακτηρίζουν ως "ταραγμένο" και "νευρικό" εξαιτίας της νέας τροπής που παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα