Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Από το νέο δίκτυο ύδρευσης η τροφοδότηση των Φιλιατρών


Από το νέο δίκτυο ύδρευσης θα τροφοδοτείται πλέον η πόλη των Φιλιατρών, καθώς καταργείται το παλιό και χθες έγιναν οι τελικές εργασίες για τη μεταφορά στο νέο δίκτυο. Λόγω των εργασιών αυτών τις τελευταίες ημέρες υπήρχε χαμηλή πίεση, ενώ χθες έγινε και μικρή διακοπή στην υδροδότηση.
Το παλιό δίκτυο από σωλήνες αμιάντου καταργείται, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση από το γραφείο του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συνδέσεις με φίλτρα για να διασφαλιστεί η μέγιστη ποιότητα στο νερό.
Στην σχετική ενημέρωση μεταξύ άλλων αναφέρεται:
«Από χθες έχει παρατηρηθεί, στην πόλη των Φιλιατρών, χαμηλή πίεση νερού ή και διακοπή της ροής, σε υψηλότερες κατοικίες. Αυτό οφείλεται, καθαρά και μόνο, στις εργασίες που αφορούν στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης. Διότι ολοκληρώθηκε το έργο του νέου δικτύου και απαιτούνται περαιτέρω αναγκαίες εργασίες, για τη μεταφορά από το παλαιό στο νέο δίκτυο ύδρευσης, της Δ.Κ. Φιλιατρών.
Ως εκ τούτου, καταργείται το παλαιό δίκτυο με τις σωλήνες αμιάντου και πλέον η πόλη θα υδροδοτείται μόνο από το νέο δίκτυο ύδρευσης. Επιπλέον, σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθούν και συνδέσεις με φίλτρα κατάλληλα, έτσι ώστε να διασφαλιστεί, στο μέγιστο βαθμό, η ποιότητα του πόσιμου ύδατος στην πόλη. Μέχρι το πέρας των εργασιών, ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών και τους παρακαλούμε όπως αποφεύγουν τη σπατάλη του νερού και περιορίζονται στην απαραίτητη χρήση του».   Κ.Μπ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα