Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Χαρδαλιάς σε Βασιλόπουλο για το στρατόπεδο: Στο μέλλον η επαναλειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Δεν είναι προγραμματισμένη η επαναλειτουργία Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο στρατόπεδο της Καλαμάτας. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση που έκανε ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά…
Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη στο Πεντάγωνο και όπως σημειώνει ο Δήμος Καλαμάτας, “αντικείμενο της συνάντηση ήταν η ενημέρωση για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου που αφορούν την Καλαμάτα και τη λειτουργία των στρατιωτικών δομών της.
Σε ότι αφορά το στρατόπεδο «Παπαφλέσσα» και τις πληροφορίες που θέλουν την επαναλειτουργία σε αυτό, Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, ο Υφυπουργός ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει η όποια συζήτηση αυτή τη στιγμή. Επίσης, έκανε γνωστό, ότι των όποιων αποφάσεων θα προηγηθεί η αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης των δομών, σύμφωνα με τις ανάγκες της λειτουργικότητας και της επιχειρησιακής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ενημέρωση υπήρξε και για το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων, καθώς σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και του εκπαιδευτικού εξοπλισμού, που σήμερα εξυπηρετεί τις ανάγκες της 120 ΠΕΑ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα