Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Πάτρα: Την έκλεψαν ενώ… πέθαινε στο Νοσοκομείο Ρίου


Η κόρη μου και εγγονή της την είχε φωτογραφίσει και στη φωτογραφία την οποία έχω φαίνονται κάποια από τα χρυσαφικά της» δηλώνει ο γιος της άτυχης γυναίκας.
Σχεδόν τρεις μήνες πέρασαν από την ημέρα όπου μια οικογένεια κατήγγειλε στη διοίκηση του Νοσοκομείο Ρίου ότι άγνωστοι αφαίρεσαν εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος τα χρυσαφικά της νοσηλευόμενης με covid μητέρας του, η οποία κατέληξε και ακόμα απάντηση δεν έχουν λάβει!
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Λαλιώτης, όταν παρέλαβε την σορό της μητέρας του προκειμένου να γίνει η κηδεία και ταφή της έλειπαν όλα της τα κοσμήματα! «Όταν η μητέρα μου εισήχθη στο Νοσοκομείο φορούσε τη χρυσή της βέρα, χρυσό μενταγιόν, χρυσή αλυσίδα με σταυρό και χρυσά σκουλαρίκια. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της σε κλινική πριν την μεταφέρουν στην ΜΕΘ μιλούσαμε καθημερινά με βιντεοκλήση.
Η κόρη μου και εγγονή της την είχε φωτογραφίσει και στη φωτογραφία την οποία έχω φαίνονται κάποια από τα χρυσαφικά της» δηλώνει ο γιος της άτυχης γυναίκας.
Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της επιβαρύνθηκε. Νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ πήρε εξιτήριο και ξανά μεταφέρθηκε σε κλινική covid. Και εκεί έχασε τη μάχη σε ηλικία 72 ετών. «Μετά την κηδεία και την ταφή πήγαμε στο Νοσοκομείο να παραλάβουμε κάποια έγγραφα και τα πράγματά της. Μας έδωσαν μόνο κάποια κομποσκοίνια και ένα κόσμημα «φο μπιζού».
Ρώτησα για τα χρυσαφικά τα οποία ήθελα να πάρω ως ανάμνηση της μητέρας μου και μου είπαν ότι… δεν υπήρχαν»!
Αποφάσισα να ενημερώσω την Διοίκηση, ο αδελφός μου συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Διοικητή. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, όμως γνωρίζω ότι η μητέρα μου φορούσε τα κοσμήματά της» καταλήγει στο flamis.gr.
Η οικογένεια παρενέβη εκ νέου στον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Ρίου Δημήτρη Μπάκο και ζητά απαντήσεις για την κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα