Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Καβάλα: Τέσσερις καταγγελίες σε βάρος νηπιαγωγού για ασέλγεια σε παιδιά - "Αυτό είναι το μικρό μας μυστικό"

Βρεφονηπιακός σταθμός
EUROKINISSI

Μέχρι και φωτογραφίες τράβαγε τις πράξεις της η 37χρονη νηπιαγωγός σε βρεφονηπιακό σταθμό της Καβάλας, σύμφωνα με τις καταγγελίες.
Το δρόμο προς την εισαγγελία Καβάλας έχουν πάρει τέσσερις διαφορετικές καταγγελίες σε βάρος μιας 37χρονης νηπιαγωγού, που εργαζόταν μέχρι πρόσφατα σε βρεφονηπιακό σταθμό της Καβάλας.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές, η νηπιαγωγός κατγορείται πως προχώρησε σε ασελγείς κινήσεις σε βάρος ανήλικων παιδιών, ηλικίας 3 - 4 ετών. Μέχρι και αυτή τη στιγμή οι καταγγελίες που έχουν υποβληθεί (υπό τη μορφή μήνυσης) στην εισαγγελία Καβάλας είναι τέσσερις, ωστόσο ουδείς μπορεί να αναφέρει με απόλυτη σιγουριά ότι θα είναι και οι μοναδικές.Σύμφωνα με τον Χρυσόστομο Βελάκη, συνήγορο μιας εκ των οικογενειών που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη, οι πρώτες μαρτυρίες έγιναν πριν από λίγους μήνες ωστόσο χρειάστηκε η παρέμβαση ειδικών επιστημονικών συμβούλων για να μπορέσει το παιδί να περιγράψει όλα όσα συνέβησαν, όπως αναφέρει το kavala-portal.gr.
Βάσει των περιγραφών αυτών, η νηπιαγωγός, σε βάρος της οποίας δεν έχει ασκηθεί προς το παρόν ποινική δίωξη, φέρεται να άγγιζε τα παιδιά στην κοιλιά και στην ευαίσθητη περιοχή ενώ έφτανε στο σημείο ακόμα και να φωτογραφίζει τις πράξεις της. Μάλιστα η κατηγορούμενη φέρεται να προέτρεπε τα παιδιά να μην μιλήσουν στους γονείς τους, λέγοντάς τους "αυτό είναι το μικρό μας μυστικό, μπορούμε να λέμε μικρά ψέματα".
Για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα ενώ η νηπιαγωγός έχει μεταφερθεί σε δομή ηλικιωμένων.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα