Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Συνταξιούχοι ΙΚΑ ΕΦΚΑ Μεσσηνίας: Συμμετέχουν αύριο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

"Δωρεάν υγεία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη-Να σταματήσει το κράτος να αντιμετωπίζει την προστασία της υγείας ως κόστος"
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΕΦΚΑ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Οργανώνουμε την πάλη μας και συμμετέχουμε στην συγκέντρωση την Τετάρτη 29/11/2023 και ώρα 11 έξω από την κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου Καλαμάτας, στα πλαίσια τη 48ωρης απεργίας των Γιατρών διαμαρτυρόμενοι για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο αλλά και σε όλες τις δομές υγείας.
Τα κονδύλια που αναγράφονται στον κρατικό προϋπολογισμό, (από όλες τις Κυβερνήσεις), κάθε χρόνο είναι όλο και λιγότερα για την υγεία και δεν επιτρέπουν προσλήψεις μόνιμου Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού. Δεν επιτρέπουν βελτίωση στις υποδομές ούτε καν την συντήρηση των υπαρχόντων.
Την ίδια στιγμή δισεκατομμύρια κατασπαταλώνται για εξοπλισμούς, για την συμμετοχή μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και για την τακτική συμμετοχή της χώρας μας στην λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ.
Δεν ανεχόμαστε αυτό που ζούμε. Δεν ανεχόμαστε να θέλουν να μας περάσουν ως κανονικότητα την κατάσταση που επικρατεί στην εμπορευματοποιημένη πλέον υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα