
Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη συμπρωτεύουσα σήμερα τα ξημερώματα, λίγο πριν από τις 5:00, στη συμβολή των οδών Βασ. Όλγας με Μπότσαρη όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 38χρονη συγκρούστηκε με τρέιλερ παραγωγού ο οποίος πήγαινε να στήσει τον πάγκο του στη λαϊκή αγορά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το emakedonia.gr, η οδηγός που κινούνταν επί της Βασ. Όλγας στη Θεσσαλονίκη παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με το τρέιλερ που κινούνταν επί της Μπότσαρη.
Η οδηγός αρνιόταν να υποβληθεί σε αλκοτέστ
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν – ευτυχώς ελαφρά – τόσο η 38χρονη οδηγός όσο και η 31χρονη συνοδηγός που επέβαινε στο Ι.Χ. Ουκρανές στην καταγωγή και μεταφέρθηκαν αμφότερες στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η οδηγός προέβαλε σθεναρή αντίσταση στην προσπάθεια των αστυνομικών να την υποβάλουν σε αλκοτέστ, το οποίο εκείνη προσπάθησε να αποφύγει με κάθε τρόπο. Μάλιστα, η οδηγός φέρεται να μην διέθετε άδεια οδήγησης και συνελήφθη.
Σημειώνεται, τέλος, ότι από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων καταστράφηκε το τρέιλερ και ολόκληρο το εμπόρευμα του παραγωγού που τη στιγμή του τροχαίου κατευθυνόταν προς τη λαϊκή αγορά στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έστηνε τον πάγκο του.
Βίντεο - ντοκουμέντο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα