Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Γαργαλιάνοι Νο 1: Και οι μεγάλοι κάνουν λάθοι! Όμως μπορούν και τα διορθώνουν! Ποτέ δεν είναι αργά!!!

Γράφει και σχολιάζει ο Αλχημιστής

Μου έλεγε ένας φίλος σχετικά με τον Δήμαρχο Γαργαλιάνων κο Καλοφωλιά, …..που έλεγε ότι σε κάθε περίπτωση, Θα παραιτηθεί!

...Βέβαια ήταν ένα τέχνασμα, για να γίνει δυνατότερη η Φωνή του, αλλά στις μέρες μας ο κόσμος έχει μπερδευτεί πολύ! Κλέφτες από εδώ, απατεώνες από εκεί, το κακό συναπάντημα πιο πέρα και κάποιοι άλλοι άνθρωποι στη μέση, που κάποιοι τους πίστεψαν! Κάποιοι άλλοι τους αποδέχτηκαν και κάποιοι άλλοι τους έβλεπαν στραβά από την αρχή!

Περίμεναν το πρώτο στραβοπάτημα, για να βγάλουν τα μαχαίρια!
........Είμαι της γνώμης μου έλεγε ο φίλος μου, ότι έπρεπε ο Καλοφωλιάς να παραιτηθεί!

Ήταν λάθος του, που δεν το έκανε!
Μα σημαντικότερο λάθος του, ήταν η αιτιολογία που είπε: Παραμένω στην θέση μου, για να μην μείνει ακυβέρνητος ο Δήμος….!!!! είπε, εν ολίγοις ο κος Δήμαρχος!
Δηλαδή, όταν έλεγε ότι θα παραιτηθεί, αυτό δεν το ήξερε;
Και αν το ήξερε γιατί το έλεγε;


Ότι από τα δύο και να συμβαίνει, είναι το ίδιο απαράδεκτο, όταν μιλάμε για τον κο Καλοφωλιά! Παλιό δοκιμασμένο στέλεχος, έμπειρος, με περιεχόμενο και παιδεία, άνθρωπος που μπορεί να είναι και είναι …ψηλότερα !!!

Απλά θα λέγαμε, γράψε λάθος! Και θα τελείωνε το θέμα εκεί……


Όμως, αυτοί που παραιτήθηκαν, αυτοί που είναι συνεπείς σε λόγια και σε έργα, …. να θεωρήσουμε, ότι έχουν λιγότερο ανεπτυγμένο από τον δήμαρχο, το αίσθημα ευθύνης;
Δεν τους αδικούμε;


Κε Καλοφωλιά, σας μιλάω σαν φίλος!

Οι μεγάλοι άνδρες ονομάστηκαν μεγάλοι, γιατί είχαν πρώτα από όλα ψυχή!
Και μυαλό! Και καρδιά! Και……Και θάρρος τέτοιο, που τους έδινε την δυνατότητα να αναγνωρίσουν το όποιο λάθος τους, να βγουν και να το φωνάξουν!

Είναι τότε που οι πραγματικά μεγάλοι, γίνονται ακόμα μεγαλύτεροι, στην συνείδηση των ανθρώπων και γράφουν ιστορία! Κάντε το!!!!!!

6 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΙουλίου 23, 2010

    Σιγά το μεγαλείο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξεκολάνε απο την καρέκλα , φίλε μου!!!! Ούτε με ...βίντσι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΙουλίου 23, 2010

    Τσάμπα μάγκας είναι! Και εγώ νόμιζα, πως κάτι ήτανε!!!!! Κολοκύθια με την ρίγανη! Ανθρωπάκι είναι, την θεσούλα του κοιτάει. Αν του καθότανε, θα το είχε παίξει και ήρωας!!!!! Σαν δεν ντρέπονται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑνώνυμοςΙουλίου 23, 2010

    Έπρεπε να παραιτηθεί. Αφού το είπε έπρεπε να το κ,ανει. Καλό παιδί φαινότανε, κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧριστίναΙουλίου 23, 2010

    Πιστεύω ότι και να είχε κάνει καλό, τώρα ξευτελίστηκε! Έπεσαν οι μάσκες! Λογικά θα πρέπει να ντρέπεται σε όλη του την ζωή! Δεν δικαιολογείται με τίποτα! Έπρεπε να παραιτηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι μόνο η καρέκλα! Είναι και τα λεφτά! Και ο φίλος μου ο Σταύρος ...είναι λίγο σφιχτούλης..... 6-7 μήνες ...είναι κάμποσα λεφτά! Άσε που θα ανελάμβαναν οι άλλοι...και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Καλύτερα λοιπόν, υπερπατριώτης με την ουρά στα σκέλια, παρά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα