Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Στις 3 του Σεπτέμβρη οι περιφερειάρχες ΠΑΣΟΚ

Ακόμη μία αναβολή παίρνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η περίφημη, πλέον, συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Ήταν να πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου, κατόπιν μεταφέρθηκε για το τελευταίο δεκαήμερο του τρέχοντος μηνός και, τελικά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.


Και μάλιστα, όχι σε μια οποιαδήποτε ημερομηνία, αλλά την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. Εκεί, βεβαίως, το βάρος δε θα πέσει σ’ αυτά που πέρασαν (μνημόνιο, ασφαλιστικό κ.λπ.), αλλά σε αυτά που έρχονται (αντισταθμιστικά μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα).

Με βάση αυτόν το σχεδιασμό και καθώς τα θερινά τμήματα ξεκινούν, θα υπάρξει μία περίοδος νηνεμίας και ανασύνταξης στο εσωτερικό τόσο της κοινοβουλευτικής ομάδας όσο και του κόμματος και η 3η Σεπτέμβρη θα επιχειρηθεί να αποτελέσει αφετηρία για μια «νέα αρχή» του κυβερνώντος κόμματος, εν όψει, μάλιστα, και των εκλογών του Νοεμβρίου.

Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνεδρίασης θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ. Αν και τόσο η πλειοψηφία των υποψηφίων όσο και πολλά στελέχη του κόμματος, θεωρούν ότι δύο μήνες πριν από τις εκλογές «είναι πολύ αργά.»

Πάντως, πιθανότατα από σήμερα και μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα ανακοινωθούν σε δόσεις ονόματα υποψηφίων, κυρίως νυν δημάρχων του ΠΑΣΟΚ, που έχουν οριστικοποιηθεί.
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα