Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Δήμος Φιλιατρών: ανακοίνωση για τα αδέσποτα


"Καταδικάζουμε χωρίς καμία επιφύλαξη την απάνθρωπη εξόντωση τεσσάρων αδέσποτων σκύλων που έλαβε χώρα στην Κεντρική πλατεία της πόλης μας. Η προστασία των ζώων αφορά όλους και όχι μόνο τους φιλόζωους συμπολίτες μας. Έχει σχέση με τον πολιτισμό μας, με την εικόνα της κοινωνίας μας και την καθημερινότητά μας.
Αυτονόητο είναι ότι η ζωή σε όποια ..........της μορφή και έκφανση είναι σεβαστή και η αφαίρεσή της είναι έγκλημα. Συλλέξαμε επτά φόλες από το χώρο της πλατείας και μία εξ’ αυτών στείλαμε για ανάλυση σε χημικό εργαστήριο. Μεταφέραμε στην περιοχή Μόρενα, εκτός πόλης, τέσσερις σκύλους και τους περιθάλψαμε για να μη δηλητηριασθούν.
Η Δημοτική Αρχή δεν είναι αδιάφορη και λανθασμένα αποδίδεται σ’ αυτή οποιαδήποτε ευθύνη. Ήδη ξεκίνησε έρευνα για το γεγονός και σε λίγες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.
Ένα ατυχές και καταδικαστέο γεγονός που προκαλεί τον αποτροπιασμό και φρίκη όλων μας από ένα άθλιο και βάρβαρο δολοφόνο, κάτοικο ή μη του Δήμου μας, δε χαρακτηρίζει μια πόλη , που η πολιτιστική της πορεία έχει αποδείξει την ποιότητά της. Ο Δήμος μας κατευθύνεται σε λύση τους προβλήματος και την ευζωία των ζώων."

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα