Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Leader

Οι περιοχές του νομού που εντάσσονται

ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ελαιόλαδο σε μπουκαλάκια, που θα έχουν επάνω τη φίρμα του, προκειμένου να μπει σε τραπέζια ξενοδοχείων και εστιατορίων της Μεσσηνίας, ζητεί από τους τυποποιητές - μέλη του το Επιμελητήριο.

Σε επιστολή του προς τις μεσσηνιακές επιχειρήσεις τυποποίησης και εξαγωγής ελαιολάδου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Καραμπάτος σημειώνει: «Το Επιμελητήριο, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την ενδυνάμωση της μεσσηνιακής αγοράς και των προσπαθειών του για την προβολή και την προώθηση των μεσσηνιακών ελαιοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προτείνει την προβολή του ελαιολάδου μας στα ξενοδοχεία και εστιατόρια της
 Μεσσηνίας, κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο. Συγκεκριμένα, προτείνεται η τοποθέτηση τυποποιημένου μεσσηνιακού ελαιόλαδου (φιάλες 250 ml) στα τραπέζια, έτσι ώστε οι πελάτες των ανωτέρω επιχειρήσεων, Έλληνες και ξένοι επισκέπτες της περιοχής μας, να έχουν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν και να τα δοκιμάσουν».
Όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι την Τρίτη 3 Αυγούστου με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τον αρμόδιο κ. Γιώργο Κυριακόπουλο, στα τηλέφωνα 27210 62200  62222.

Τόνωση της μεσσηνιακής αγοράς
Σε επικοινωνία που είχαμε χθες με τον κ. Καραμπάτο, πρόσθεσε: «Η πρόταση αυτή που έγινε σε όλους τους τυποποιητές - μέλη μας, είναι μια πρωτοβουλία που πήραμε στο πλαίσιο της καμπάνιας που έχουμε ξεκινήσει ως Επιμελητήριο για τη στήριξη της μεσσηνιακής αγοράς. Θέλουμε τα μπουκαλάκια με το ελαιόλαδο να μπουν στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία από αυτόν τον Αύγουστο. Η κάθε φιάλη θα έχει επάνω ετικέτα. Είμαστε της άποψης ότι πάνω στα τραπέζια δεν πρέπει να υπάρχει λάδι “χύμα”, γιατί έτσι δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα. Ζητήσαμε, λοιπόν, από τους τυποποιητές, όσοι θέλουν, να μας φέρουν φιάλες με το προϊόν τους. Αμέσως μετά, θα έχουμε επαφή με τους ξενοδόχους και τους εστιάτορες. Τα μπουκαλάκια με το ελαιόλαδο, σε πρώτη φάση, θα είναι προσφορά των τυποποιητών, αλλά στη συνέχεια μπορεί να υπάρξει και εμπορική συνεργασία με τους εστιάτορες και τους ξενοδόχους. Νομίζω ότι η δράση αυτή θα έχει αποτέλεσμα. Πρέπει όλοι να συμβάλλουν, ο καθένας να πάρει το μερίδιο που του αναλογεί στην προσπάθεια». Μ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα