Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Υποψήφιος με το ΚΚΕ ο Σαράντος Κουκούμης στο Δήμο Τριφυλίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΚΚΕ για όλο το Νομό μας και είναι οι ακόλουθοι μαζί με ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα:

Στο δήμο Τριφυλίας υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Σαράντος Κουκούμης. Είναι συνταξιούχος δάσκαλος από την Κυπαρισσία. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στις εκλογές του 2007 και 2009. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του συλλόγου δασκάλων Τριφυλίας και είναι μέλος του ΔΣ του συλλόγου Πολυτέκνων Τριφυλίας


Στο δήμο Δυτικής Μάνης υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Κώστας Λαμπρινέας. Μέλος της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ. Είναι καθηγητής στο νυχτερινό λύκειο και κατάγεται από το Εξωχώρι του Δήμου Λεύκτρου. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Λεύκτρου.

Στο Δήμο Καλαμάτας υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι ο Νίκος Διασάκος. Είναι μέλος του ΝΓ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, οδοντίατρος από την Καλαμάτα. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τα ψ/δ που στήριζε το ΚΚΕ και άλλες ριζοσπαστικές δυνάμεις το 2002 και 2006 και την 4ετια 2003-2006 διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας. Επίσης, από το 1996 είναι συνεχώς υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, ενώ είναι μέλος της διοίκησης της ελληνικής οδοντιατρικής ομοσπονδίας.

Στο δήμο Μεσσήνης υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Κώστας Αποστολόπουλος από την Πιλαλίστρα της Μεσσήνης. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο χώρο του και ήταν πάντα παρών στις διεκδικήσεις του λαού για διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Επί σειρά ετών υπήρξε πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Πιλαλίστρας ενώ διετέλεσε υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης με το ψ/δ που στήριξε το ΚΚΕ το 2002.

Στο δήμο Οιχαλίας υποψήφιος δήμαρχος που στηρίζει το ΚΚΕ είναι ο Παναγιώτης Παπανδρέου, στέλεχος του ΚΚΕ. Είναι συνταξιούχος οικοδόμος και ζει στο Δασοχώρι του δήμου Ανδανίας. Είναι πρόεδρος του συλλόγου Δασοχωριτών Μεσσηνίας, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων Χαλανδρίου και πρόεδρος της κοινότητας Δασοχωρίου. .

Στο δήμο Πύλου-Νέστορος υποψήφια δήμαρχος είναι η Σοφία Αποστολοπούλου. Μέλος της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ. Είναι από Χανδρινού Πυλίας και ζει στη Μεθώνη. Εργάζεται ως γιατρός στο κέντρο υγείας Πύλου. Το 2002 ήταν υποψήφια δήμαρχος Χιλιοχωρίων και το 2006 υποψήφια δήμαρχος Μεθώνης.

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα