Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

Συζήτηση με τον Τσίπρα για να συνεργαστεί με τον Σύριζα, έχει ανοίξει ο διαγραφείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Οικονόμου. Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του στο κυβερνών κόμμα, πράγμα το οποίο ισχύει απολύτως και για τη Σοφία Σακοράφα. Αντίθετα, για τον τρίτο της "παρέας" Γιάννη Δημαρά, δεν θα πρέπει να παίρνουμε όρκο! Διαβάστε τί είπε ο Οικονόμου και βγάλτε συμπέρασμα:
"Πρέπει να ξαναοριοθετήσουμε την έννοια της Κεντροαριστεράς, πρέπει να οριοθετήσουμε την έννοια της πολιτικής έκφρασης αυτού του χώρου και πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη παράταξη η οποία να εμπεριέχει αυτές τις εκδοχές μέσα της και μιλάω από τον χώρο του ΚΚΕ και προς τη μεριά του ΠΑΣΟΚ και νομίζω ότι εκεί πρέπει να είναι άπαντες παρόντες.
-ΔΗΜ: Δηλαδή εσείς μιλάτε για μια ανασυγκρότηση αυτού του χώρου; -ΟΙΚ.: Εγώ μιλάω για μια ανασυγκρότηση αυτού του χώρου. Δεν πιστεύω ότι μπορεί και έχει περιθώριο κάποιος να εκφράσει αυθεντικά μόνος του αυτό το χώρο. Έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του, την συγκρότησή του αλλά όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να δημιουργήσουμε αυτό το νέο χώρο και από εκεί και μετά ο καθένας μπορεί να έχει το ρόλο του. Μπορούν να ανθίσουν όλα τα άνθη αυτό όμως που δεν μπορεί να γίνει είναι ο καθένας να αποκλείει τον άλλο και πιστεύω ότι επειδή τώρα είμαστε σε μια φάση όπου υπήρξε ουσιαστικά μια διαφοροποίηση μεταξύ ΣΥΝ-Κουβέλη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα