Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Δεύτερο σε αύξηση αφίξεων το πρώτο εξάμηνο του 2017 το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Αύξηση κατά 10,5% παρουσίασαν οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις στα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας για το πρώτο εξάμηνο του έτους σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι, ξεπερνώντας τα 6,5 εκατ. σύμφωνα με στοιχεία που επεξεργάστηκε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Σε ό,τι μας αφορά, δεύτερο σε ποσοστιαία αύξηση των αφίξεων κατατάσσεται το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, πιστοποιώντας την ραγδαία ανοδική του πορεία.
Τα σχετικά στοιχεία δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «Καθημερινή», σύμφωνα με τα οποία στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας καταγράφηκε η δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση αφίξεων ανάμεσα στα σημαντικότερα αεροδρόμια της χώρας.Μπορεί, λοιπόν, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας να μην είναι, ακόμα, ανταγωνιστικό σε απόλυτους αριθμούς, ωστόσο η ραγδαία ποσοστιαία αύξηση δείχνει ότι σύντομα θα μπορεί να ανταγωνιστεί και σε αυτό το επίπεδο σημαντικά και καθιερωμένα αεροδρόμια.
Το ότι, άλλωστε, λογίζεται πλέον από σημαντικά ΜΜΕ (Καθημερινή κ.λπ.) ως ένα από πιο σημαντικά αεροδρόμια της χώρας είναι ένα ακόμα ποιοτικό στοιχείο που επιβεβαιώνει τη δυναμική του αερολιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα