Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Αύριο ο πλειστηριασμός της Πήγασος -Στο σφυρί τα σήματα «Εθνους» και «Ημερησίας»

ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Κομβικής σημασίας για την Πήγασος Εκδοτική και τα σήματα των ιστορικών εφημερίδων «Έθνος» και «Ημερησία» είναι ο πλειστηριασμός που έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 4 το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.
Επισπεύδων είναι ο όμιλος της Εθνικής Τράπεζας ο οποίος επισπεύδει ατομικά και υπό την ιδιότητά του ως διαχειριστής πληρωμών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων δανειστών της Πειραιώς και της Alpha Bank. Η διαδικασία προβλέπει δύο διαφορετικούς πλειστηριασμούς, όπου στον έναν θα πουληθούν τα σήματα του Eθνους, του Eθνους της Κυριακής και τα τρία σήματα της Ημερησίας, ενώ με άλλο πλειστηριασμό θα πουληθούν ξεχωριστά η κάθε μια από τις συμμετοχές της «Πήγασος».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός πλειστηριασμού βρίσκεται η συμμετοχή της Πήγασος στην εταιρεία «Τηλέτυπος» (Mega Channel) στην οποία ελέγχει ποσοστό 13,0961%.
Σημειώνεται ότι ο πλειστηριασμός των σημάτων θα γίνει συνολικά κατά ομάδα σήματος και δεν θα επιτραπεί η εκπλειστηρίαση σε ένα μόνο σήμα της ομάδας αλλά σε όλα τα σήματα της ίδιας ομάδας.
Ως πρώτη προσφορά ορίζεται για την ομάδα με τα σήματα «Εθνος» και «Εθνος της Κυριακής» το ποσό των 2.355.000 ευρώ και για την ομάδα τριών σημάτων «Ημερησία» το ποσό των 476.000 ευρώ.
Η εγγύηση διαμορφώνεται στο 30% της τιμής πρώτης προσφοράς, δηλαδή για την πρώτη ομάδα των σημάτων στις 706.500 ευρώ και για την ομάδα των σημάτων Ημερησία στις 142.800 ευρώ.
Μεταξύ άλλων, βγαίνουν σε πλειστηριασμό και συμμετοχή της Πήγασος στην εκτυπωτική "ΙΡΙΣ” καθώς και στο πρακτορείο διανομής Τύπου "Ευρώπη”, αλλά και στην εταιρεία που εξέδιδε τα περιοδικά του ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα