Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2018 - 2019: Τελειώνει η προθεσμία για τα voucher

Μόλις δύο μέρες μένουν για το κλείσιμο των αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 - 2019 αφού η προθεσμία τελειώνει τα μεσάνυχτα της Τρίτης
Αναλυτικές οδηγίες έχει ήδη εκδώσει η ΕΕΤΑΑ για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 - 2019. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο σύνδεσμο paidikoi.eetaa.gr, ενώ και σήμερα Κυριακή θα λειτουργήσει τοο τηλεφωνικό κέντρο τις ώρες 08:00-14:00.
Σύμφωνα με την πρόσκληση η ΕΕΤΑΑ καλεί κάθε ενδιαφερόμενη/ος για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα να συμπληρώσει και να υποβάλει σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr), την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής-Δήλωση», η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο χρονικό διάστημα από 14/6/2018

έως 3/7/2018, στη Διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
Η αίτηση θα πρέπει να φέρει την υπογραφή της αιτούσας. Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων είναι η 3/7/2018 και ώρα 24:00.
Να αποστείλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier) στο χρονικό διάστημα από 14/6/2018 έως 3/7/2018.
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών ορίζεται η 3/7/2018 και ώρα 24:00, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).
Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr. Για την πρόσβαση στην εφαρμογή, απαιτείται πιστοποίηση των στοιχείων της αιτούσας, μέσω του συστήματος TAXIS της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Ως εκ τούτου, η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τους προσωπικούς της κωδικούς TAXISNET (Username, Password).
Σε περίπτωση κοινής δήλωσης με τον σύζυγο/σύντροφο, και μόνον εφόσον η αιτούσα δεν απέκτησε τους δικούς της κωδικούς πρόσβασης TAXISNET θα δύναται η διαπίστευση στην ΑΑΔΕ να γίνει με τους κωδικούς TAXISNET του συζύγου/συντρόφου.
Σε κάθε περίπτωση η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τον προσωπικό της ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του συζύγου/συντρόφου (όπου απαιτείται) καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών, για τα οποία θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση.
Μετά την οριστική υποβολή της αίτησης, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές στα στοιχεία της αίτησης
- Επιλέξτε την επιλογή «Διόρθωση στοιχείων αίτησης»
- Διορθώστε τα στοιχεία που είναι λανθασμένα, και επαναλάβετε την διαδικασία οριστικοποίησης, εκτύπωσης και αποστολής.
* Παλιά, μη υποστηριζόμενα, λειτουργικά συστήματα (πχ Windows XP) ή παλιές εκδόσεις φυλλομετρητών (browsers) μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην υποβολή της αίτησης. Φροντίστε να έχετε τελευταίες εκδόσεις φυλλομετρητών. * Σε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση: 2018enarmonisi@eetaa.gr
Σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμα όπως είχαν αποκαλύψει τα dikaiologitika news είναι στον υπολογισμό των εισοδημάτων. Σύμφωνα με την πρόσκληση υπολογιζεται το συνολικό (οικογενειακό) εισόδημα, που θα λαμβάνεται υπόψη για την ένταξη του ωφελούμενου και θα προκύπτει από την Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα) του Υπουργείου Οικονομικών του φορολογικού έτους 2017 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2017 - 31/12/2017). Για τον υπολογισμό του δηλωθέντος εισοδήματος λαμβάνεται υπόψη το συνολικό ετήσιο εισόδημα, όπως αναγράφεται στην Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα). Στο εισόδημα περιλαμβάνεται το οικογενειακό δηλωθέν εισόδημα, καθώς και το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων. Ετσι γίνεται αντιληπτό ότι στον υπολογισμό των εισοδημάτων θα υπολογίζονται τα πάντα, ακόμη και αφορολόγητα επιδόματα.
δείτε εδώ αναλυτικές οδηγίες βημα βήμα για την αίτηση
Παιδικοί Σταθμοί 2018-2019 - Αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης: "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" έτους 2018-2019   dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα